OKI nostamassa kuittikirjoittimiensa markkinaosuutta

11.3.2008 14:20Uutiset » Tuotteet ja palvelut

OKI Printing Solutions haastaa kuittikirjoitinmarkkinat kahdella uutuudellaan. OKIPOS 411 ja OKIPOS 412 ovat kustannustehokkaita kuittikirjoittimia, jotka sopivat esimerkiksi ravintoloille, hotelleille ja kauppoihin.

– Kirjoittimet ovat erittäin luotettavia. Silti annamme niille täyden vaihto-oikeuden takuuaikana. Tämä tarkoittaa, että jos kirjoitin rikkoutuu, annamme asiakkaalle välittömästi uuden tilalle. Asiakkaan kannalta tämä merkitsee toimintavarmuutta ja tehokkuutta. Uskomme, että kuittikirjoitinmarkkinat Suomessa kasvavat merkittävästi vuonna 2008 ja OKIlla on nyt erinomainen mahdollisuus napata iso osa markkinoista. Tämä väite perustuu jälleenmyyjiltä ja loppuasiakkailta saamiimme palautteisiin, kertoo myyntipäällikkö Teemu Kaski, Suomen OKI Printing Solutionsilta.

Molemmissa kirjoitinmalleissa tulostusnopeus on kilpailukykyinen; OKIPOS 411 tulostaa 200 mm/sek. ja OKIPOS 412 jopa 250 mm/sek. Tulostusnopeus voidaan säätää tulostusohjelman mukaisesti. Liitäntävaihtoehtoja ovat rinnakkais-, sarja- ja USB-portti sekä langaton Ethernet.

Patentoidulla automaattisella paperinsyötöllä rullan vaihtaminen käy käden käänteessä. Tulostus käynnistyy automaattisesti, kun laitteeseen asetetaan uusi paperirulla. Kirjoitinten paperirullien koko on suuri, jonka ansiosta paperin vaihtoväli on pidempi. Molempiin kirjoittimiin sopii halkaisijaltaan jopa 90 mm rullat, mikä on 10 prosenttia enemmän paperikapasiteettia kuin kilpailevilla malleilla.

Kuittikirjoitinten standardiväri on musta, mutta kuoria saa punaisena, beigenä tai metallin harmaana. OKIPOS 411 ja OKIPOS 412 kirjoittimia myyvät OKI Printing Solutionsin valtuutetut jälleenmyyjät helmikuusta 2008 alkaen.

Lisätietoja www.oki.fi.

Share: