Nykypainosta joutsenmerkitty painolaitos

25.5.2009 13:39Uutiset » Tuotteet ja palvelut

Vantaalaiselle Nykypainolle on myönnetty Pohjoismainen Ympäristömerkki eli Joutsenmerkki. Merkki on osoitus painon pitkäjänteisestä ja sitoutuneesta työstä painotoiminnan ympäristökuormituksen vähentämiseksi.

Joutsenmerkki kertoo, että paino toimii ympäristön kannalta vastuullisesti. Joutsenmerkin saadakseen painon tulee täyttää tiukat, mm. paperia, painokemikaaleja, päästöjä ja jätteitä sekä energiankulutusta koskevat vaatimukset. Kirjapainossa on lisäksi oltava toimiva ohjeistus, jolla pyritään jatkuvaan ympäristöasioiden parantamiseen.

Ympäristöasioihin panostaminen on tärkeä kilpailutekijä painoalalla. Joutsenmerkin avulla paino pystyy luotettavasti osoittamaan asiakkailleen olevansa ympäristöasioista vastuunsa kantava painotalo. Lisäksi paino tarjoaa myös asiakkailleen mahdollisuuden hyödyntää Joutsenmerkkiä omassa viestinnässään Joutsenmerkittyjen painotöiden muodossa.

Nykypaino on 40 vuoden kokemuksen omaava nykyaikainen kirjapaino Vantaan Sanomalassa. Painon konekanta mahdollistaa monipuolisten painotöiden teon peruspainotuotteista liimasidottuihin kirjoihin saakka. Tuotteisiin käytetään parhaiten sopivia menetelmiä offset-tekniikasta digitaalitekniikkaan.

Joutsenmerkin kotisivu: www.ymparistomerkki.fi
Nykypainon kotisivu: www.nykypaino.fi

Share: