NEC-monitoreille Fogra-sertifiointi

2.6.2009 15:15Uutiset » Tuotteet ja palvelut

NEC Display Solutionsille on ensimmäisenä näyttövalmistajana maailmassa myönnetty 24-tuumaisten ja suurempien monitorien Fogra-sertifiointi.

NECin SpectraView-mallit 2490, Reference 2690 ja Reference 3090 täyttävät FograCert Softproofing Systemissä käytettävien näyttöjen vaatimukset. Fogra on Saksan graafisen alan tutkimusyhdistys (German Graphic Technology Research Association).

Softproofing-järjestelmän avulla käyttäjä voi katsella kuvan sisältöä tietokoneen näytöltä täsmälleen sen näköisenä, miltä kuva näyttää valmiina tulosteena. Fogra-sertifiointi kertoo materiaalien, koneiden, prosessien ja asiantuntemuksen saumattomasta vuorovaikutuksesta.

– Fogra-sertifiointi on puolueeton näyttö sitoumuksestamme näytönkirkkauden, värikylläisyyssäädön, värintoiston ja ääriviivojen tarkkuuden korkeisiin standardeihin. Näitä asioita asiakkaamme vaativat ammattimaisessa softproofingissa, kertoo Esa Ilmari, NEC Scandinavian Suomen myyntipäällikkö, Display Solutions.

– Olemme erittäin ylpeitä ips panel technologyn laajan formaatin näytöistämme, jotka vastaavat FograCert Softproofing-järjestelmän kasvavia tarpeita.

NEC Scandinavia AB
NEC on yksi maailman johtavista data- ja tietoliikennetuotteiden toimittajista. Yhtiö perustettiin vuonna 1899 Tokiossa. Nykyään se on noin 155 000 henkeä työllistävä konserni, jonka liikevaihto on 40 miljardia Yhdysvaltain dollaria. NEC valmistaa yli 15 000 eri tuotetta mikrosiruista satelliittiasemiin. NEC Scandinavia AB perustettiin Pohjoismaihin vuonna 1984, ja toimipaikkoja on tällä hetkellä Oslossa, Helsingissä ja Tukholmassa, jossa myös pääkonttori sijaitsee. NECin tarjonta Pohjoismaissa ja Baltiassa käsittää projektorit ja lcd-näytöt sekä virtualisointi- ja kevytpääteratkaisuja. Yhtiöllä on myös tietoliikenne- ja laajakaistaoperaattoreille suunnattu monipuolinen tuotevalikoima, johon kuuluvat esimerkiksi mikroaaltolinkit, optiset ratkaisut ja laajakaistatuotteet. Lisätietoa yhtiöstä löytyy osoitteesta www.nec.se.

Share: