Mutoh julkaisee laajan profiilikirjaston

7.4.2009 15:18Uutiset » Tuotteet ja palvelut

Suuren formaatin tulostin- ja leikkurivalmistaja Mutoh julkaisee internet-sivuillaan laajan materiaali- ja ICC-profiilikirjaston. Uuden verkkotyökalun avulla Mutoh tarjoaa yli 1500 materiaaliprofiilia sekä nykyisille että uusille asiakkaille.

Luomalla ilmaisen käyttäjätunnuksen voi Mutoh-tulostimen käyttäjä ladata profiileja, jotka on luokiteltu selkeästi tulostimittain ja väreittäin. Profiileja on saatavana sekä Mutohin omille rasterointiohjelmistoille että virallisten yhteistyökumppaneiden, kuten Calderan, EasySIGN:in, Onyx:in ja SAI:n ohjelmistoille. Tietokannasta löytyy materiaaleja erittäin laajalti papereista tarroihin ja backlit-kalvoista kankaisiin.

Mutoh-profiilikirjasto on syntynyt alan johtavien materiaali- ja ohjelmistovalmistajien sekä Mutoh Europen teknisen markkinointiosaston välisessä yhteistyössä.

Mutohin tekninen markkinointiosasto on vuosien varrella rakentanut vahvan yhteistyöverkoston alan johtavien materiaalivalmistajien kanssa. Tämä on johtanut yhteiseen tavoitteeseen saavuttaa parhaita tuloksia tulostimien, värien ja materiaalien yhdistelmillä Mutohin Interweaving Guided Setup -järjestelmällä. Mutoh on kehittänyt kaikkiin Interweaving-ominaisuutta hyödyntäviin tulostimiinsa tulostusmoodin valintaa helpottavan Guided Printer Setup-järjestelmän. Järjestelmä ottaa huomioon tulosteiden vaatimukset perustuen tulostimen yleisien käyttökohteiden lisäksi kolmeen perusmuuttujaan; katseluetäisyys, kuvan tyyppi ja kuvan sisältö. Lisätietoa löytyy osoitteeesta www.mutoh.eu/interweaving. Tältä sivustolta vierailijat voivat interaktiivisesti tutustua tulostimittain järjestelmän tehoon.

Lisätietoa Mutoh Europe:sta ja konsernin tuotteista www.mutoh.eu tai suomalaiseltä tytäryhtiöltä Sesoma Oy:ltä www.sesoma.fi

Share: