Munken Design -tuoteperhe kasvaa

31.3.2010 10:43Uutiset » Tuotteet ja palvelut

Arctic Paperin päällystämättömien Munken Design -papereiden valikoima kasvaa kolmella uudella karheapintaisella paperilaadulla. Uusilla paperilaaduilla saadaan poikkeuksellisen hyvä neliväripainojälki ja kuvien laatu sekä harvinaisen luonnollinen paperin tuntu. Uutuudet Munken Polar Rough, Munken Lynx Rough ja Munken Pure Rough ovat saatavilla kolmena värisävynä: raikkaan valkoisena, luonnollisen valkoisena ja kermansävyisenä.

Entistä karheammat paperipinnat ovat voimistuva trendi. Sekä muotoilijat, graafiset suunnittelijat että kustantajat haluavat yhä useammin heijastaa tuotteen ominaisuuksia ja mielikuvia paperilaadun avulla.

Munken Design -valikoiman kuusi eri paperilaatua on saatavilla kolmena eri sävynä ja kahdella eri pintakäsittelyllä. Erityisen karheaa pintaa halutessaan muotoilijat on tähän asti ohjattu käyttämään hiokepitoisia papereita. Arctic Paper tarjoaa nyt puuvapaan karheapintaisen design -paperivaihtoehdon ainutlaatuisella pinnalla.

“Kuitutuntuma” helpommalla ja ilman painatusongelmia
Turun Kirjekuoritehtaan markkinointipäällikkö Jessika Uusitalon mukaan useat yritykset haluavat mainostuotteisiinsa päällystämättömiä papereita.
“Esimerkiksi vaate- ja tekstiilimainoksissa käyttö on yleistä. Kankailla on oma rakenteensa, joten myös paperilla on luontevaa olla selkeä tekstuuri. Nykysuunnittelijat käyttävät paljon paperipintojen ja graafisten muotojen yhdistelmiä”, Uusitalo sanoo.

Uusien papereiden kehitystyössä keskityttiin painatusominaisuuksiin ja kuvantoistoon. Uutuudet parantavat myös tämän tyyppisten design-papereiden saatavuutta. “Voimme tarjota muotoilijoille ja suunnittelijoille enemmän ja uusia mahdollisuuksia. Myös kirjapainojen on entistä helpompi käyttää näitä laatuja pieninäkin määrinä”, Uusitalo sanoo.

Munken Design -valikoimaa esitteleviä näytearkkeja ja rakennemalleja on saatavissa Arctic Paperin Dummyshopista,
http://www.arcticpaper.com/se/Dummyshop

Share: