Mullistaako EskoArtwork fleksopainamisen?

6.4.2009 15:46Uutiset » Tuotteet ja palvelut

Yksi maailman johtava fleksopainoteknologian valmistaja, EskoArtwork, esitteli Grafitalia-messuilla Milanossa 4000 dpi tarkan HD-optiikan ja ainutkertaisen rasterointitekniikan yhdistelmän, joka tarjoaa ennennäkemättömän terävän ja tarkan fleksolevylle tulostamisen. Teknologia on saatavilla kaikkiin uusiin EskoArtwork Cyrel Digital Imager -tulostimiin ja on myöskin päivitettävissä olemassa oleviin CDI-laitteisiin.

EskoArtwork on ollut fleksotulostusteknologian kärjessä vuodesta 1995 asti ja nykypäivänä yli 90% kaikista fleksolevyistä on valmistettu CDI-laitteilla. Flekson tavoitteena on aina ollut kehittää menetelmä, joka ylittää offsetin laadun, samaan aikaan helpolla käytettävyydellä.

Nyt esitelty uusi HD Flexo-teknologia yhdistää 4000 dpi:n tulostusresoluution ja valmiiksi testatun rasterointiteknologian, joka tuottaa parhaan mahdollisen fleksopainatuksen vaalean- ja tumman pään sävyjen toistoa ajatellen. Korkearesoluutioinen optiikka tuo lisää tarkkuutta ja terävämmän piirron tekstiin ja kuviin. Rasteripisteet ovat myös huomattavasti siistimpiä lisääntyneen pikselimäärän johdosta. Pyöreät sileäreunaiset rasteripisteet merkitsevät parempaa painettavuutta ja laattojen painoskestävyyttä. Menetelmän käyttöönotto on EskoArtworkin mukaan erittäin helppoa, koska tarvitaan vähemmän mittauksia ja säätöä.

Lisätietoja:
Softa Carmenere Oy
Kari Pietilä 0400-426685

Share: