Marvaco laajentaa luovaan suunnitteluun

3.9.2010 13:03Uutiset » Tuotteet ja palvelut

MarvacoCreative

Marvaco Creative on Marvacon uusi luovan suunnittelun yksikkö. Marvaco Creativen vetäjäksi on nimitetty Creative Manager Seija Vuorinen. Hän jatkaa myös avainasiakaspäällikkönä Marvacossa hoitaen nimettyjä asiakkuuksia.

Uuden Marvaco Creative yksikön palveluihin kuuluu pakkausten sekä eri oheistuotteiden luova suunnittelu, 3D-tuotekuvien valmistus sekä tuotekuvauksiin erikoistunut valokuvastudio. Marvaco Creativessa työskentelee viisi henkilöä.

– Asiakkaiden kanssa työskennellessä on käynyt selväksi, että tällaiselle palvelulle on kysyntää. Asiakkailla on enemmän pakkauksiin liittyviä tarpeita ja kuluttajamaailman luomia tasovaatimuksia, mutta ei kokonaisvaltaista palveluntarjoajaa toteuttamiselle. Marvaco Creative pystyy tuottamaan koko arvoketjun ideasta aina painovalmiin materiaalin toteutumiseen saakka. Asiakas säästää sekä rahaa että aikaa, kun kaiken palvelun saa yhdestä paikasta ja toimitusketjusta. Monipuolisen, painotietoisen ammattitaidon myötä myös kalliiksi käyvien virheiden määrä vähenee, toteaa toimitusjohtaja Kai Lankinen.

–Meiltä asiakas saa lisänä tuoteperheelleen yhdennäköisyyden ja värinhallinnan eri painomenetelmiin. Mitä useampi kokki sitä huonompi soppa – tämä pätee myös meidän alallamme, Creative Manager Seija Vuorinen naurahtaa.

– Kilpailun tiukentuessa myymäläympäristössä on tuotteiden pakkauksiin ja oheismateriaaleihin satsattava entistä enemmän. Laadukas ja houkutteleva pakkaus onkin markkinointikeinona yksi tärkeimmistä kuluttajien huomion herättäjä ja mielikuvan luoja, Vuorinen toteaa.

Marvaco on Helsingin Messukeskuksen PacTec 2010-messuilla 21.–24.9. Lisätietoa www.marvaco.fi.

Share: