LumiForte – uusi kotimainen paperi

20.2.2012 14:03Uutiset » Tuotteet ja palvelut

Lumiforte

Antalis Oy:n Lumi-tuoteperhe on kasvanut uudella tuotteella. Kiiltävän LumiArtin ja silkkimäisen LumiSilkin rinnalle on saatu sileä, mattapintainen LumiForte.

LumiForte on kotimainen tuote. Se valmistetaan Stora Enso Oyj:n Oulun hienopaperitehtaalla. Tämä puuvapaa kertapäällystetty paperi on ajettavuudeltaan, taitto-ominaisuuksiltaan, vetolujuudeltaan ja hankauskestoltaan erinomainen. Korkea bulkki ja ryhdikkyys tekevät LumiFortesta miellyttävän tuntuisen. Luonnollinen valkoisuus puolestaan tekee tuotteesta miellyttävän katsella.

Antaliksen toimitusjohtaja Jukka Silventola ja Stora Enson hienopapereiden markkinointijohtaja Katariina Tanner iloitsevat yhdessä uudesta tulokkaasta.

– Amerpap lanseerasi 1990-luvun alussa LumiArtin, joten meillä on nyt sellainen olo, kuin olisimme saaneet kadoksissa olleen perheenjäsenen takaisin kotiin. Ja mikäs sen parempaa kuin saada lisää perheenjäseniä tähän tuoteperheeseen!, hehkuttaa Jukka Silventola.

Katariina Tanner oli itse mukana Lumi-brändin kehitystyössä, joten hän muistaa hyvin nämä vaiheet ja on yhtä lailla tyytyväinen uudelleen lämminneeseen yhteistyöhön.

– Lumi-tuoteperhe on ollut kansainvälinen menestys, mutta Suomen markkinoille palaamisella on meille erityinen merkitys.

Stora Enson ja Antaliksen yhteistyötä

Stora Enson Oulun tehtaan myyntijohtaja Heli Ristola on ylpeä uudesta tuotteesta.

– Olimme valmiita tämäntyyppisen tuotteen kehittämiseen osana isompaa tehokkuusprojektia ja Antalis tuli mukaan hyvin aikaisessa vaiheessa omilla vahvoilla näkemyksillään. LumiForte on kehitetty tiiviissä yhteistyössä Antaliksen kanssa ja voimme olla lopputuloksesta ylpeitä.

Jukka Silventola vahvistaa tämän kommentillaan:

– On ollut hienoa saada olla mukana alusta lähtien tämän uuden tuotteen kehittämisessä. Välitimme asiakkailtamme saamamme toiveet Stora Ensolle ja uskomme tämän tuotteen olevan vastaus asiakkaidemme toiveisiin.

LumiForte soveltuu erityisesti suurten määrien painatuksiin, esim. esitteet, liitteet, luettelot ja suorapostitukset. Tuotetta on saatavana Antaliksen varastosta grammapainoissa 80, 90, 100 ja 115 g/m2. Tuotteen raaka-aine on peräisin sertifioiduista metsistä. LumiFortelle on myönnetty EU:n ympäristömerkin käyttöoikeus.

Maaliskuun Print&Media-lehti tullaan painamaan Lumiforte-paperille.

Share: