Iggesundin tuotteita Map Suomen valikoimaan

26.5.2008 10:09Uutiset » Tuotteet ja palvelut

Invercote ja Incada, eurooppalaisten kartonkimarkkinoiden vahvat tuotemerkit Iggesundilta, tulevat myyntiin Map Suomen kautta 1.7.2008 alkaen.

– Tämä on looginen askel halutessamme parantaa suomalaisille asiakkaille tarjottavaa saatavuutta ja tietoutta. Map-ketjulla on vahva yhteistyö Pohjoismaissa ja Baltian maissa ja tällä muutoksella Mapin edustus on käytettävissämme koko alueella, sanoo Iggesundin Pohjoismaiden myynnistä vastaava Fredrik Lisinski.

– Mapissa löytyy hyvää kartonkiosaamista ja yrityksen profiili vastaa erinomaisesti vaatimuksiamme. Laaja maantieteellinen kattavuus yhdistettynä kansainvälisiin resursseihin ja paikallisiin jakeluverkostoihin soveltuvat Invercote- ja Incada-tuotteillemme erinomaisesti.

Holmenin paperikonserniin kuuluva Iggesund Paperboard on investoinut viime vuosina lähes 800 miljoonaa kruunua tekniikkaan ja muihin toimenpiteisiin nostaakseen kaikkien Invercote-tuotteiden laatua. Map Suomi aloittaakin nyt Invercote-panostuksensa uudistetulla Invercote-laadulla, jossa on aikaisempaa korkeampi valkoisuus ja markkinoiden korkein kellastumattomuus.

– Asiakkaamme saavat parannetun laadun myötä ylivoimaisen tuotteen painotyölleen samalla kun he voivat huoletta luottaa vakaaseen ja taloudelliseen tuotantoon, korostaa Fredrik Lisinski.

– Olemme ylpeitä voidessamme tarjota markkinoiden vahvinta sellukartonkituotemerkkiä, Invercotea, yhdessä Incadan kanssa. Iggesundin pitkäjänteisyys ja panostus laatuun luovat hyvän lähtökohdan yhteistyöllemme, toteaa Map Suomen toimitusjohtaja Jukka Silventola.

Invercote- ja Incada-tuoteperheet täyttävät monet tarpeet. Invercote G on homogeeninen täysin valkaistu kartonki, kolmoispäällystetty klassisella mattaviimeistelyllä. Nämä ominaisuudet tekevät tästä kartongista luonnollisen referenssituotteen sekä korkealuokkaisiin painotöihin että pakkausteollisuuteen.

Invercote Creato on edelleen yksi niistä harvoista molemmin puolin kaksoispäällystetyistä kartonkilaaduista, joita maailmasta löytyy. Kärkituotteena löytyy lisäksi Invercote Albato, kolmoispäällystetty korkeakiiltoinen kartonki, jonka käyttö on levinnyt ylellistä graafista ilmettä suosivien käyttäjien keskuudessa. Laminoitu Invercote Duo on molemminpuolinen kartonki ylellisine painopintoineen ja sen grammapainot ulottuvat jopa 720 g/m2 saakka.

Incadassa on kaksoispäällystetty painopinta, Incada Silkissä on lisäksi päällystekerros vastapuolella (GC1). Incadaa on saatavissa grammapainoissa 200 – 350 g/m2. Incada Exelissä on kaksoispäällystetty painopinta ja kermanvärinen vastapuoli (GC2), grammapainot 200 – 420 g/m2. Sen lisäksi löytyy Incada Duo niille, jotka haluavat molemmin puolin päällystettyä kartonkia korkeammissa grammapainoissa.

Share: