HP ostaa Printelligentin

7.6.2011 10:50Uutiset » Tuotteet ja palvelut

HP ilmoitti tänään ostavansa tulostuksen hallintapalveluja tarjoavan amerikkalaisen Printelligentin. Yrityskaupan myötä vain muutaman osakkeenomistajan hallussa oleva Printelligent siirtyy HP:n omistukseen. Kauppasummaa ei julkistettu.

Yrityskauppa on osa HP:n pyrkimyksiä optimoida asiakkailleen elintärkeitä perinteisiä teknologiaympäristöjä.

– Printelligent on viimeisen 23 vuoden aikana luonut alan johtavan tulostuksen hallintapalveluiden valikoiman, kertoo Printelligentin Chief Executive Officer Rob Wellman.

– HP:n vahvuuksien ansiosta palveluvalikoima kasvaa entisestään, ja kanavakumppanit voivat tarjota ainutlaatuisia ratkaisuja, jotka auttavat asiakkaita hallinnoimaan tulostusympäristöään paremmin.

Printelligentin infrastruktuuri, ohjelmistot ja koulutettu työvoima yhdessä HP:n kanavakumppanuuksien, kokemuksen ja laajan palvelu- ja ratkaisuvalikoiman kanssa vahvistavat HP:n asemaa tulostuksen hallintapalveluiden markkinoilla. Lisäksi yrityskauppa auttaa HP:n kanavakumppaneita laajentamaan asiakassuhteitaan.

Suurin kasvupotentiaali tulostuksen hallintapalveluille piilee keskisuurissa yrityksissä, joilla kertyvä vuotuinen kasvuprosentti on viiden vuoden ennusteissa 14–23 prosenttiyksikön luokkaa (100–499 ja 500–999 työntekijän yritykset).

Yrityskaupan toteuduttua Printelligent liitetään HP:n Imaging and Printing Groupin LaserJet and Enterprise Solutions -yksikköön. Yrityskauppaan pätevät tavalliset yrityskaupan ehdot, ja sen odotetaan toteutuvan yhtiön tilikauden kolmannella kvartaalilla.

Printelligent

Printelligent on yhdysvaltalainen tulostuksen hallintapalveluja tarjoava yritys, joka on toiminut vuodesta 1988 lähtien. Yrityksen pääkonttori on Salt Lake Cityssä, Utahin osavaltiossa, mutta sillä on alueellisia toimistoja eri puolilla Yhdysvaltoja. Printelligent oli tulostuksen hallintapalvelujen pioneereja, ja tarjosi ensimmäisenä asiakkailleen kokonaisvaltaisen tulostuksen hallintapalveluratkaisun alkuvuodesta 1993.

Share: