Hansaprintin ja UPM RFID:n yhteishanke uudistuu

28.4.2011 09:38Uutiset » Tuotteet ja palvelut

NFC_Tagage

TagAge, yksi johtavista NFC-integroitujen painotuotteiden online-palveluista, on uudistunut. Palvelu vastaa kasvavaan kysyntään uudistuneella ilmeellä ja uusilla ominaisuuksilla.

NFC-markkinat ovat kasvussa, merkittävät toimijat kuten Google, Nokia, RIM ja Samsung ovat tuomassa ripeästi laajaa NFC-matkapuhelimien valikoimaa markkinoille. NFC-teknologian ympärille on kehittymässä oma ekosysteemi uusilla ja innovatiivisilla palveluilla. Uudistunut TagAge tuo sekä entistä helpomman käyttöliittymän räätälöityjen tunnisteiden tilaamiseen että uudistuneet enkoodausmahdollisuudet. Räätälöityjen tunnisteiden lisäksi TagAge tarjoaa tästä päivästä lähtien mahdollisuuden tilata räätälöimättömiä tunnisteita entistä laajemmalla valikoimalla, pienissä volyymeissa verkkokaupasta www.tagage.net/tagage-shop.

– Olen innoissani, vihdoinkin NFC-markkinat ovat lähteneet etenemään vauhdilla. Uusien NFC-puhelimien tulo markkinoille merkitsee paljon. On luonnollista, että olemme kehittäneet palvelua vastaamaan kasvavaa kysyntää. Haluamme tukea mahdollisimman hyvin sovellus- ja palvelukehittäjien tunnistetarpeita, kertoo myynti- ja kehityspäällikkö Taisto Junkkari Hansaprintistä.

– Useita uusia NFC-puhelimia on tullut viime vuoden lopulla tai tulossa markkinoille kuluvana vuonna. Ripeästi kehittyvä markkina tarvitsee helpon kanavan NFC-tunnisteiden hankintaan. UPM RFID haluaa olla osaltaan varmistamassa NFC-tunnisteiden saatavuuden uusien palveluiden innovaattoreille, myös pienemmissä volyymeissä kuin RFID-teollisuudessa on aikaisemmin totuttu. TagAge-palvelu osuu suoraan napakymppiin, modernilla, web-pohjaisella integroitujen NFC-painotuotteiden kauppapaikalla, sanoo liiketoiminnan kehitysjohtaja Mikko Nikkanen UPM RFID:stä.

TagAge-palveluun voi tutustua www.tagage.net tai www.upmrfid.com sivuston kautta.

TagAge

TagAge tarjoaa helpon, web-to-print –ratkaisun räätälöidyille NFC-tunnisteille. Palvelussa (www.tagage.net) on kaksi tilausosiota: TagAge Creator räätälöidyille NFC-tuotteille ja TagAge Shop UPM RFID:n NFC-tunnisteille. TagAge Creatorin avulla voi tilata räätälöityjä tuotteita ilman vaihtuvaa tietosisältöä. Vaihtuvaa tietoa (1- ja 2-ulotteiset viivakoodit, numerointi) sisältävät NFC-tuotteet ja suuremmat painokset on saatavilla TagAgen myynnistä. TagAgen on kehittänyt Hansaprint Oy ja palvelua markkinoidaan ja kehitetään yhteistyössä UPM RFID Oy:n kanssa. Lisätietoja osoitteessa www.tagage.net.

Share: