Grafitrion leikkuritarjonta kasvaa

25.1.2010 01:00Uutiset » Tuotteet ja palvelut

Grafitrio Oy ja taiwanilainen Longer Machine Industrial ovat solmineet jälleenmyyntisopimuksen yksinoikeudella koskien Longer Machine:n valmistamia LG-leikkureita, markkina-alueena Suomi ja Baltian maat.

– Olemme jo pitkään haaveilleet saavamme tuotevalikoimaamme leikkurin, joka sopii myös raskaampaan tuotantoon. Nyt tuo tuotevalikoiman aukko on vihdoin LG:n myötä täytetty, iloitsee Kurre Wahlstedt Grafitriolta.

– LG:n leikkurit sopivat valikoimansa puolesta niin digitaali- kuin offsetpainoille. Lisäksi tuotteissa kohtaavat sekä laatu että edullinen hinta, ja siksi uskommekin LG:n tulevaisuuteen mielenkiintoisena leikkurivaihtoehtona. Ensimmäisen LG-leikkurin myimme jo pääkaupunkiseudulle ja sen toimitus on helmikuussa, jatkaa Wahlstedt.

Longer Machines Industrial on graafisen viimeistelytekniikan laitevalmistaja, joka on erikoistunut paperileikkureiden valmistukseen. Koko LG:n tuotevalikoima edustaa alan viimeisintä tekniikkaa ja kattaa leikkurit aina 660 mm leikkausleveydestä (malli LG-660) aina 1370 mm leikkausleveyteen (malli LG-1370). Kaikissa LG:n malleissa on muun muassa ilmapöytä, valoverhosuoja, runsaasti muistipaikkoja, kosketusnäyttö ( LG-660-mallissa optiona), hydraulinen puristus sekä sähkömekaaninen leikkaus vauhtipyörällä.

Grafitrio on erityisesti digitaali- ja sekapainojen (offset ja digi) viimeistelytekniikkaan erikoistunut laite- ja palveluntarjoaja.

Lisätietoja LG-leikkureista: Kurre Wahlstedt, 0400 411 894.

Share: