Eson Pac AB aloittaa Pharma DDS -koteloiden valmistuksen

8.9.2009 09:34Uutiset » Tuotteet ja palvelut

Stora Enso on solminut sopimuksen ruotsalaisen Eson Pac AB:n kanssa Pharma DDS -koteloiden painamisesta ja valmistamisesta Skandinavian markkinoille.

Sopimuksen mukaan Eson Pac painaa ja valmistaa Pharma DDS -koteloaihioita. Eson Pacin ISO 9001:2000- ja ISO 14001 -sertifioidut tuotantoyksiköt tarjoavat modernit ja joustavat painokoneet ja monipuoliset viimeistelymahdollisuudet kuten Braille-sokeainkirjoitus. Eson Pac on ensimmäinen pohjoismainen valtuutettu Pharma DDS -painaja.

– Olemme iloisia sopimuksesta Stora Enson kanssa ja saadessamme esitellä Pharma DDS -ratkaisun asiakkaillemme. Uusi pakkausratkaisu vahvistaa pakkausratkaisujen tarjontaamme ja varmistaa kehityksen, tuotannon ja toimitukset Skandinavian markkinoilla, sanoo Eson Pacin myynti- ja markkinointipäällikkö Niklas Bengtsson.

Pharma DDS on yksi Stora Enson kehittämistä pakkausratkaisuista, joiden avulla voidaan parantaa lääketurvallisuutta ja lääkärin määräämän lääkityksen noudattamista. Kotelo on helppokäyttöinen, mutta se on myös saavuttanut F=1-luokituksen lapsiturvallisuustesteissä. Kotelosta on saatavissa useita eri versioita ja kokoja, joten se sopii hyvin monenlaisille annospakatuille lääkkeille. Tehokkaan tuotantoteknologian ansiosta kilpailukykyinen kustannustaso saavutetaan sekä pienillä että suurilla tuotantomäärillä.

– Sopimuksemme Eson Pacin kanssa tekee Pharma DDS -kotelosta houkuttelevan pakkausvaihtoehdon skandinaavisille lääkeyhtiöille ja vahvistaa maailmanlaajuista palveluverkostoamme valtuutettujen Pharma DDS -painajien, kotelovalmistajien ja sopimuspakkaajien kanssa, sanoo tuote- ja myyntipäällikkö Marcus Dehlin Stora Ensolta.

Linkit:

www.storaenso.com/pharma
www.esonpac.se

Share: