Ekologinen kuvateline

20.11.2008 12:33Uutiset » Tuotteet ja palvelut

Ab Tetrix Oy esitteli SerPa08-messuilla ensi kerran Pinus-nimisen mainostelineen, joka on tehty kokonaan kotimaisesta 100 % kierrätettävästä männystä.

Pinus-kuvatelineeseen kiinnitetään 80×200 cm suuri kuva, joka voidaan helposti vaihtaa aina kampanjan mukaan ja täten kustannustehokkaasti pidentää tuotteen elinkaarta. Pinus on jälleenkäytettävä kierrätettävä tuote. Vastaavat telineet joita käytetään messuilla ja liiketilamainonnassa ovat tähän asti olleet alumiinin ja muovin sekoituksia ja näiden materiaalien käyttö ovat raaka-aineiden, eliniän ja valmistukseen sekä kuljetuksiin uppoutuvan energiakulutuksensa vuoksi ympäristöongelma.

Miksi ei kotimaisesta puusta?

Pinus (latinaksi mänty) syntyi ajatuksesta, että on pakko olla keino, jolla voidaan tehdä messuständi kotimaisesta puusta. Teline, joka olisi 100% kierrätettävä ja säästäisi ympäristöä niin materiaalivalintojen kuin myös kuljetusten suhteen.

– Suomessa kun kävelee 100 metriä johonkin suuntaan niin törmää puuhun, puunjalostus on meillä maailman huippuluokkaa – joten miksi meidän pitää tuoda maahan ympäristöä rasittavista materiaaleista valmistettuja kuvatelineitä ja vielä kuljettaa niitä maapallon toiselta puolelta, kysyy Mats Sandvik, Ab TETRIX Oy:n markkinointijohtaja.

Ekologisuus tulee kaupan päälle

Puinen kuvateline sulautuu ympäristöön, usein paremmin kuin perinteinen metalli- tai muovipintainen. Se sopii erinomaisesti tapahtumatilaan, jossa markkinoidaan luontoa, orgaanisia tuotteita ja muita luonnonläheisiä arvoja. Pinus-telineen käytännöllisyys ja näyttävyys ovat huippuluokkaa, eikä ekologisen telineen valinta tarkoita sitä, että asiakas joutuisi luopumaan jostakin. Päinvastoin teline on edullinen ostaa ja omistaa, helppo käyttää ja mitä parasta sen luonnonväriset pinnat sopivat erinomaisesti suomalaiseen ympäristöön.

Kuvassa yrityksen tuoreessa Helsingin toimipisteessä työskentelevä Rasmus Östman.

Telineet toimitetaan käyttövalmiina painatuksineen hintaan 99 euroa + alv. Lisätietoa www.tetrix.fi

Share: