Digigraphie on laadun tae taiteelle

23.1.2009 13:17Uutiset » Tuotteet ja palvelut

Digigraphie on tuote, jossa yhdistyvät sekä taide että Epsonin vuosien kehitystyö tulostimien ja musteiden parissa. Digigraphie-merkintä teoksessa takaa, että tuloste on aito jäljennös alkuperäisestä ja osa rajoitettua erää, ja että se on luotu noudattaen tarkkaan määriteltyä digitaalista prosessia.

Digigraphie-leimatut jäljennökset on tulostettu Epsonin Stylus Pro –tulostimella valikoiduille paperilaaduille käyttäen Epsonin UltraChrome™, UltraChrome K3 ja Ultrachrome K3 with Vivid Magenta -musteita. Aito Digigraphie-tuloste on numeroitu ja taiteilijan signeeraama, ja lisäksi sen mukana tulee alkuperätodistus.

Epsonin tulostimien, UltarChrome-mustesarjan sekä Epsonin papereiden ominaisuudet on kehitetty vastaamaan ammattivalokuvaajien ja -taiteijoiden vaatimuksiin. Laaja värintoisto, pehmeät väriliu’ut ja Micro Piezo™ -tulostinpään tarkka ja yhdenmukainen tulostusjälki mahdollistavat laadukkaat tulosteet, minkä lisäksi edistyksellinen tulostinajuri ja kolme erillistä mustaa mustetta tuottavat kauniita mustavalkotulosteita.

Digigraphie-taiteilijoihin voi tutustua osoitteessa www.digigraphie.com. Sivustolla on myös tarvittava tieto siitä kuinka liittyä ohjelmaan sekä sen vaatimuksista. Lisäksi taiteilijat voivat esitellä töitään sivuston galleriassa ja päivittää omia sivujaan aina halutessaan. Sivustolla esillä olevat työt tavoittavat laajemman yleisön ja ovat myös paremmin myytävissä.

Digitaalisen valokuvauksen ja taiteen kysyntä on kasvanut vuodesta toiseen, ja nyt Digigraphien ansiosta useammat voivat omistaa suosikkitaiteilijansa teoksen laadukkaana jäljennöksenä. Digigraphien avulla valokuvaajat ja taiteilijat pystyvät kontrolloimaan alkuperäisen teoksen jäljennöksiä ja samalla suojelemaan työnsä arvoa. Epsonin kokemus laadukkaasta digitaalisesta tulostuksesta takaa sen, että Digigraphie-tulosteet täyttävät niin asiakkaiden kuin ammattilaistenkin vaatimukset.

Lisätietoja:
Epson palvelupuhelin 0201 552 091 ja www.epson.fi

Share: