Deltan uusi Sky-lehti lentoon UPM:n paperilla

11.5.2009 11:01Uutiset » Tuotteet ja palvelut

Maailman suurin lentoyhtiö Delta Airlines on lanseerannut uuden Sky-asiakaslehden, joka painetaan Yhdysvalloissa Minnesotassa sijaitsevan UPM:n Blandinin tehtaan valmistamalle paperille.

Lehteä kustantaa yhdysvaltalainen MSP Communications. Uusi dynaaminen lifestyle-julkaisu mullistaa perinteisen lentoyhtiön asiakaslehden tuoreella sisällöllään ja uudenlaisella ulkoasullaan. Sky on saatavilla lennoilla, internetissä ja kirjakaupoissa.

– Sky-lehti on osoitus MSP Communicationsin, Brown Printing -painotalon ja UPM Blandinin hyvästä yhteistyötä Minnesotassa, sanoo Blandinin tehtaanjohtaja Joe Maher.

– Sky-lehdessä käytetty paperi täyttää FSC (Forest Stewardship Council) -sertifikaatin vaatimukset hyvälle metsänhoidolle ja paperinvalmistukselle, lisää Maher.

Deltan ja Northwest Airlinesin fuusion myötä Sky-lehti on kuukausittain noin 13 miljoonan asiakkaan saatavilla Deltan ja Northwestin operoimilla lennoilla ympäri maailmaa. Lukijoita Sky-lehdellä odotetaan olevan noin viisi miljoonaa kuukaudessa. Mediamark Research & Intelligence (MRI) -tutkimusyhtiön mukaan lehti onkin lukijamäärältään maailman suurin lentolehti ja yksi maailman suurimmista kuluttaja-, matkailu-, ja talouslehdistä.

Lentojen lisäksi Sky-lehti on saatavilla lehtikioskeissa ja kirjakaupoissa Yhdysvalloissa. Lehteä myydään noin 2 500 myyntipisteessä, mukaan lukien suuret kirjakauppaketjut, kuten Barnes & Noble, Borders and B. Dalton.

SKY-lehti internetissä: www.deltaSKYmag.com

Share: