Coala tulee markkinoille

6.6.2012 12:23Uutiset » Tuotteet ja palvelut

Antalis tuo euroopanlaajuisesti markkinoille Coalan, joka on tarkkaan valikoitu kokoelma materiaaleja suurkuvatulostukseen. Yhden brändin alle on koottu ympäristöystävällisiä ja kiinnostavia materiaaleja, joiden hinta-laatusuhde on Antaliksen mukaan erinomainen. Coala-tuotevalikoima on yli 170 VisCom-asiantuntijan yhteisen kehitystyön tulos.

– Coala-valikoima on täydellinen yhdistelmä käytännöllisiä ja innovatiivisia tuotteita täyttämään asiakkaidemme tarpeet yhden tuotemerkin alla, tiivistää Antalis Oy:n VisCom-alueen liiketoimintapäällikkö Mika Pöllänen.

Coala-valikoima sisältää 20 vesipohjaisille painoväreille soveltuvaa tuotetta ja 54 solvent-/UV-/latex-painoväreille soveltuvaa tuotetta. Valikoima kattaa materiaaleja sisä- ja ulkokäyttöön: papereita, tarroja, bannereita, tekstiilejä, tapetteja ja monia muita innovatiivisia materiaaleja. Tuotekehittelyssä on erityisesti huomioitu latex-väreille soveltuvat materiaalit.

Coala-valikoima on koottu tuotteista, jotka täyttävät tiukimmatkin ympäristövaatimukset. Valikoiman paperit ovat FSC- ja PEFC-sertifioituja. Valikoimassa on runsaasti myös PVC-vapaita kalvoja ja tekstiilejä sekä B1-/M1-paloluokiteltuja tekstiilejä ja bannereita.

Share: