Canonilta pilvipalveluita

3.5.2011 15:01Uutiset » Tuotteet ja palvelut

Canon imageRUNNER ADVANCE C5000 Series

Canon vahvistaa imageRUNNER ADVANCE -tuoteperhettään tuomalla käyttäjien ulottuville suoran yhteyden pilvipalveluihin. Pilvipalvelut edistävät Canonin uuden sukupolven tulostusratkaisujen liitettävyyttä ja integroitavuutta asiakkaiden toimistojärjestelmiin ja työnkulkuihin ja ovat Canonin mukaan askel kohti todellista digitaalista toimistoa.

Canon imageRUNNER ADVANCE Cloud Connect -laajennuksen avulla yritykset voivat keventää prosessejaan ja hyödyntää olemassa olevia tulostus- ja IT-ratkaisujaan, sillä se mahdollistaa dokumenttien skannaamisen ja tallentamisen suoraan monikäyttölaitteelta Microsoft SharePoint Online- tai Google Docs -palveluun. Käyttäjät pääsevät tällöin missä tahansa yrityksen toimipisteessä samanaikaisesti käsiksi tallennettuihin tietoihin esimerkiksi tietokoneelta, kannettavilta laitteilta tai älypuhelimilta. Tiedot voidaan myös tulostaa suoraan imageRUNNER ADVANCE -laitteelta.

– Gartner arvioi maailmanlaajuisten pilvimarkkinoiden arvon kipuavan 150 miljardiin US-dollariin vuonna 2013, kun kaikenkokoisissa organisaatioissa aletaan ymmärtää pilvipalveluiden merkitys prosessien modernisoinnissa ja jopa uusien ja innovatiivisten palveluiden tuottamisessa, kertoo Paul Rowntree Canon Euroopasta.

– Canonin asiakkaat voivat nyt ensimmäistä kertaa skannata, tallentaa ja tulostaa asiakirjojaan suoraan hyödyntämällä markkinoiden johtavia pilvipalveluita. Google Docs- ja Microsoft SharePoint Online -palveluiden avulla autamme asiakkaitamme laajentamaan nykyisiä työnkulkujaan ja muuntamaan prosessejaan entistä nopeammiksi ja joustavammiksi.

– Asiakkaiden kuunteleminen on ainoa tapa ymmärtää heidän haasteitaan ja kehittää niihin ratkaisuja, joiden avulla työskentelytapoja voidaan muuttaa parempaan suuntaan. Canonin uuden sukupolven imageRUNNER ADVANCE -monitoimilaitteiden integroiminen pilvipalveluihin on merkittävä kehitysmahdollisuus asiakkaillemme. Siksi se on myös alue, johon keskitämme voimavaroja.

Saatavilla heti

Skaalautuvista ja tehokkaista pilvipalveluista, kuten Google Docs ja Microsoft SharePoint Online, kiinnostuneet ja niitä hyödyntäneet yritykset ja organisaatiot voivat siirtää työnkulkunsa suoraan monikäyttölaitteilleen. Pilvipalveluiden avulla yritykset kykenevät parantamaan tiedon käytettävyyttä, sähköistämään dokumenttejaan, alentamaan hallinnointikulujaan ja parantamaan siten kustannustehokkuuttaan.

imageRUNNER ADVANCE Cloud Connect on saatavilla sekä uusiin että nykyisiin ADVANCE-malliston laitteisiin toukokuusta 2011 alkaen.

Share: