Baldwin-tuotteiden edustus Suomessa KBA Nordicille

28.3.2012 08:14Uutiset » Tuotteet ja palvelut

KBA Nordic ja amerikkalainen Baldwin Technology Company Inc. ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jolla KBA Nordic aloittaa edustamaan Baldwinin tuotteita Suomessa. Sopimukseen kuuluu koko Baldwinin laite- ja tarvikevalikoima niin sanomalehti-, heatset- kuin arkkipainopuolella.

Marcus Juselius, maajohtaja, KBA Nordic sanoo:

– Olemme iloisia siitä, että pystyimme Baldwinin kanssa tekemään sopimuksen, joka antaa jatkoa Baldwinin läsnäololle Suomen markkinoilla. Melkein jokaisessa painotalossa on käytössä Baldwinin tuotteita, ja tällä tavalla voimme varmistaa, että asiakkaat saavat huoltoa ja teknistä tukea. Uusien laitteiden puolella Baldwin on tehnyt paljon kehitystyötä, ja haluamme tietysti myös tarjota näitä uusia mahdollisuuksia asiakkaillemme.

Per Stenflo, myyntijohtaja Pohjoismaat, Baldwin Technology Company Inc.:

– Baldwinilla olemme hyvin iloisia siitä, että voimme tehdä yhteistyötä KBA Nordicin kanssa. Tämä tarkoittaa sitä, että voimme olla enemmän läsnä asiakkaillemme ja tarjota heille paikallista teknistä tukea. Tavoitteenamme on olla pitkäaikainen yhteistyökumppani asiakkaillemme ja antaa heille teknistä tukea ja huoltoa koko tuotteen elinkaaren ajaksi. Yhdessä KBA Nordicin kanssa pystymme tähän.

Share: