Aikakauslehtipaino Scanwebille Joutsenmerkki

27.8.2009 10:19Uutiset » Tuotteet ja palvelut

Kouvolalaiselle aikakauslehtipaino Scanwebille on myönnetty Pohjoismainen Ympäristömerkki eli Joutsenmerkki. Merkki on osoitus painon pitkäjänteisestä ja sitoutuneesta työstä painotoiminnan ympäristökuormituksen vähentämiseksi.

Joutsenmerkin saadakseen painon tulee täyttää tiukat, mm. paperia, painokemikaaleja, päästöjä ja jätteitä sekä energiankulutusta koskevat vaatimukset. Kirjapainossa on lisäksi oltava toimiva ohjeistus, jolla pyritään jatkuvaan ympäristöasioiden parantamiseen.

Ympäristöasioihin panostaminen on tärkeä kilpailutekijä painoalalla. Joutsenmerkin avulla paino pystyy luotettavasti osoittamaan asiakkailleen olevansa ympäristöasioista vastuunsa kantava painotalo. Joutsenmerkitty paino tarjoaa asiakkailleen myös mahdollisuuden hyödyntää Joutsenmerkkiä omassa viestinnässään Joutsenmerkittyjen painotöiden muodossa.

– Ympäristöasiat ovat aina olleet meille tärkeitä ja ne on huomioitu kautta aikojen kaikessa toiminnassamme. Halusimme kuitenkin hankkia välineen, jolla voimme viestiä asioiden hyvästä laadusta asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme. Mielestämme Joutsenmerkki on tunnettuudessaan ja yksiselitteisyydessään tähän tarkoitukseen sopivin, toteaa Scanwebin toimitusjohtaja Teemu Yrjönen.

Scanweb on vuonna 1992 perustettu, Kouvolassa toimiva aikakauslehtipaino, jonka tuotannosta yli 80 % suuntautuu vientiin Venäjälle ja Skandinavian maihin. Yritys on itse kehittänyt painotöiden hallintaan ja tietoliikenteeseen käyttämänsä ohjelmistot. Yhtiön palveluksessa on yli sata graafisen alan ammattilaista.

Lisätietoa Joutsenmerkistä ja sen vaatimuksista löytyy osoitteesta www.ymparistomerkki.fi

Share: