Suomen Käyttötarra osti Finn-Opasteen

31.5.2018 10:44Uutiset » Toimiala
Toimitusjohtaja Jarmo Heinonen ja yrityksen yliteipattu pakettiauto. Kuva: Käyttötarra.

Hyvinkäällä toimiva Suomen Käyttötarra Oy on ostanut Järvenpäässä toimivan Finn-Opasteet Oy:n. Yritysryhmä tarjoaa myös kopiopalveluja Vantaalla.

Käyttötarra on toiminut Hyvinkäällä vuodesta 1980 lähtien. Tuotevalikoima kattaa kaikki teippaus- ja kilpialan palvelut. Asiakkaille tarjotaan kokonaisvaltaisen palvelun asennuksineen.

Finn-Opasteet Oy on perustettu vuonna 1983. Se on Suomen vanhimpia opasteisiin ja visuaaliseen kommunikaatioon erikoistuneita yrityksiä. Tuotevalikoima kattaa laajan kirjon korkealaatuisia tuotteita opastamisen ja näkyvyyden tarpeisiin.

Molempien yhtiöiden toimitusjohtaja on Jarmo Heinonen.

– Tällä kokonaisuudella yritys pystyy tarjoamaan laajan skaalan merkintään ja opastamiseen tarvittavia palveluja ja tuotteita. Käyttötarran vahva teippiosaaminen ja Finn-Opasteiden uraauurtava opastepuolen osaaminen yhdistävät huippukokonaisuuden. Meidän standardituotteemme uusine digitaalisine opasteineen tarjoavat asiakkaille juuri heidän tarpeisiinsa sopivat ratkaisut, Heinonen sanoo.

Käyttötarra laajensi jo kaksi vuotta sitten toimintaansa ostamalla digipaino Vantaan Kopio Oy:n. Yrityksen tuotteita ovat niin esitteet kuin rakennuspiirustuksetkin.

Share: