Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Ricoh panostaa lisää viimeistelyyn

9.1.2024 08:00Uutiset » Toimiala
Albycon toimitusjohtaja Jos van Uum ja Ricohin Eef de Ridder tekivät yrityskaupan. Kuva: Ricoh.

Ricoh Europe panostaa lisää viimeistelylaitteiden tarjontaan ostamalla siihen erikoistuneen yrityksen. Albyco on hollantilainen yritys, joka toimittaa viimeistelyratkaisuja ja tarvikkeita graafisen teollisuuden yrityksille.

Albyco on tiedotteen mukaan erikoistunut tuotantotekniikkaan, joka liittyy digitaaliseen etikettien, suurkuvatuotteiden ja pakkausten valmistukseen. Ricoh on viime vuosina panostanut digipainamiseen liittyvään viimeistelyyn myös ostamalla vuonna 2022 Quadientin graafisen liiketoiminnan Pohjoismaissa.

– Näemme että markkinoilla on kasvavaa kysyntää laadukkaille viimeistelyratkaisuille suurkuvassa ja inkjet/tooneripainamisessa. Asiakkaat hakevat yhä enemmän integroituja ratkaisuja tarpeisiinsa, sanoo Eef De Ridder, vice President Graphic Communications Group.

Ricoh Finlandin toimitusjohtaja Janne Tillin mukaan kauppa vahvistaa entisestään Ricohin asemaa toimialalla myös Pohjoismaissa ja osoittaa strategian mukaisen jatkuvan panostuksen graafiseen liiketoimintaan sekä painoasiakkaiden palveluun.

Share: