Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Packdesign ID tarjoaa laajaa pakkauskartoituspalvelua

16.9.2021 09:00Uutiset » Pakkaukset
Packdesign ID suunnitteli Bernerille uuden käyttöpakkauspussin kosmetiikkatuotteisiin. Kuva: Packdesign ID.

Designtoimisto Packdesign ID tarjoaa laajaa, riippumatonta pakkauskartoituspalvelua brändien käyttöön. Pakkauskartoitus auttaa yrityksen mukaan viestimään vastuullisuutta myös pakkauksissa.

Packdesign ID:n riippumaton pakkauskartoituspalvelu kokoaa yhteen eri pakkausvalmistajien tarjontaa, uusimpia pakkausinnovaatioita sekä myös kontakteja rahti-/puolestapakkajiin koti- ja ulkomailla. Palvelu auttaa löytämään pakkausratkaisuja, jotka yhdistävät brändiviestinnälliset tavoitteet käytännön toimivuuteen ja uusimpiin materiaalimahdollisuuksiin.

– Olemme saaneet vuosien varrella olla kehittämässä ja muotoilemassa uusia innovatiivisia pakkausratkaisuja, mutta useinkaan ei oman täysin uudenlaisen pakkauksen suunnittelu ole mahdollista, sillä se merkitsee lähes aina mittavia investointeja. Se, millaiseen pakkaukseen jokin tuote on pakattu, on kuitenkin monella tavalla entistä kriittisempää niin pakkaavalle yritykselle kuin sen brändeillekin – sekä yhä merkityksellisempää myös kuluttajille, summaa Packdesign ID:n Design Director Emma Kosonen.

Berner Oy käytti Packdesign ID:n pakkauskartoituspalvelua uuden LV Oat -tuotesarjan pakkausten suunnittelussa, jossa pakkauksia kartoitettiin alusta saakka vastuullisuusnäkökulma edellä. Uusi tuotesarja tulee apteekkeihin lokakuussa 2021.

– Pakkaustarkastelussa halusimme nostaa esille erityisesti pussipakkauksen, jolla haastaa rohkeasti perinteisiä kosmetiikkatuotteiden pakkaus- ja käyttötapoja, kertoo toimitusjohtaja Maija Olkkonen-Seppo Packdesign ID:stä.

Valitussa ratkaisussa Berner käyttää käyttöpakkauspusseja mm. vartalo-, kasvo- ja käsivoidetuotteisiin. Pussi käyttöpakkauksena tarjoaa tiedotteen mukaan useita hyötyjä niin kuluttajalle kuin ympäristöllekin. Muovia tarvitaan tavalliseen muovituubiin verrattuna jopa puolet vähemmän, tyhjänä kuljetettaessa pussit vievät merkittävästi vähemmän tilaa ja tuottavat näin vähemmän CO2-päästöjä kuljetusten aikana.

Share: