Adobe tarjoaa ilmaisia ohjelmia pandemian aikana

27.3.2020 09:59Uutiset » Ohjelmistot
Adoben ohjelmia käytetään paljon Creative Cloud -palvelun kautta. Kuva: Adobe.

Adobe tarjoaa ohjelmiaan ilmaiseksi pilvipalvelujen kautta auttaakseen asiakkaitaan koronaviruksen aiheuttamissa ongelmissa. Opiskelijat saavat nyt maksuttoman ja henkilökohtaisen, kotikäyttöön tarkoitetun Adobe Creative Cloudin oppilaitostensa laitelisenssien tilalle 31. toukokuuta 2020 asti. Myös muilla asiakkailla on mahdollisuus saada parin kuukauden ilmainen lisenssi palveluun.

Adobe ei ole kertonut laajemmin ilmaisista uusista lisensseistä, mutta ainakin Yhdysvalloissa voi nyt tilata ilmaisen Creative Cloudin 60 päiväksi. Asiasta kertoi uutispalvelu petapixel.com.

Adobe on kertonut tarjoavansa web-pohjaisia PDF-palveluita maksuttomasti osoitteessa Adobe.com 31. toukokuuta 2020 asti. Lisäksi Value Incentive Plan (VIP) -suunnitelmassa olevien Creative Cloud- ja Document Cloud –työryhmä- ja yritysasiakkaiden osalta uusimiskausi pidentyy 60 päivään. Creative Cloud- ja Document Cloud -palvelujen ETLA (Enterprise Term License Agreement) -asiakkailta poistuvat lisälisenssimaksut 60 päivän ajaksi.

Share: