TheMagicTouch Ricohin kumppaniksi tekstiileissä

23.3.2018 09:07Uutiset » Laitteet
Kuva: Ricoh.

Siirtokuvatekniikan johtaviin toimittajiin kuuluva TheMagicTouch-ketju alkaa myydä Ricohin tekstiilipainoratkaisua Euroopassa. Huhtikuusta lähtien TheMagicTouch jälleenmyy verkostonsa kautta Ricohin Ri 100 -tulostinta Ranskassa, Italiassa, Alankomaissa, Espanjassa ja Isossa-Britanniassa.

Ketju myy lähtötason uutta Ricoh Ri 100 Direct to Garment -tulostinta, joka on tiedotteen mukaan ihanteellinen tarvepainatusratkaisu tulostuspalveluille, jotka tarjoavat personoituja mainos- ja tilaustuotteita, kuten T-paitoja. Vakaa ja luotettava järjestelmä hyödyntää Ricohin pietsosähköön perustuvaa mustesuihkuteknologiaa, joka tuottaa terävää ja laadukasta painojälkeä. Kokonaisratkaisuun sisältyvät tulostin ja valinnainen turvavarusteltu lämpöprässi.

TheMagicTouch perustettiin yli 25 vuotta sitten. Yhtiö toimittaa kuvansiirtopapereita ja muita materiaaleja, lämpöprässejä, lasertulostimia, piirtureita, leikkureita ja muita laitteita ympäri maailman. Lisäksi yrityksen valikoimaan kuuluu laaja valikoima personoitavia tuotteita. Suomessa yhtiön siirtokuvatekniikkaa on edustanut Wulff.

Ricohin tekstiilitulostus oli esillä Sign, Print&Pack -messuilla maaliskuussa Messukeskuksessa. Toukokuussa Ricoh esittelee tekniikkaansa Fespa-messuilla Berliinissä.

Katso yrityksen Ricoh estradisivu
Share: