Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Pieniä tulostimia esine- ja tekstiilitulostukseen

29.1.2024 09:36Uutiset » Laitteet
Rolandin VersaSTUDIO BY-20 on rullasyötteinen vesipohjaisilla väreillä toimiva DTF-tulostin. Kuva: Roland DG.

Roland DG on julkistanut kolme uutta pienikokoista tulostinta esineiden koristeluun sekä DTF-tulostamiseen. Rullasyötteisessä DTF-tulostimessa on harvinainen leikkaustoiminto. Laitteet soveltuvat tiedotteen mukaan hyvin pienille yrityksille.

Uusi VersaSTUDIO BD-8 on UV-tasotulostin, joka voi tulostaa suoraan monenlaisille materiaaleille. Ne voivat korkeintaan A5-kokoisia ja paksuudeltaan 102 mm. Tulostaminen onnistuu myös pyöreille esineille kuten pulloille, sillä laitteessa on pyörivä akseli.

Tulostimessa käytetään Greenguard Gold -sertifioituja värejä, jotka toimivat erilaisilla pinnoilla kuten esimerkiksi muovilla, puulla, kankailla ja nahalla. Primerin avulla voidaan tulostaa myös metallille ja lasille.

Toinen uutuus on UV-LED tasotulostin VersaOBJECT MO-240. Sen tulostusalue on 610 x 458 mm ja esineen korkeus voi olla korkeintaan 204 mm. Laite on tiedotteen mukaan huomattavasti nopeampi kuin aikaisempi malli, ja sen resoluutio on suurempi. Laitteessa voidaan käyttää myös oranssia ja punaista väriä.

Kolmas uutuus on VersaSTUDIO BY-20. Se on kompakti rullasyötteinen, vesipohjaisilla väreillä toimiva DTF-tulostin. Laitteessa on ainutlaatuinen leikkaustoiminto. DTF-tulosteita voidaan käyttää monenlaisillla tekstiileillä ja sen resoluutio vastaa Rolandin suurkuvatulostimia.

Array
Share: