Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Lisää värejä esineille tulostamiseen

17.1.2024 09:04Uutiset » Laitteet
Uusi VersaObject MO-24 toimii kahdeksalla värikanavalla ja sopii tulostamiseen monenlaisille materiaaleille. Kuva: Roland DG.

Roland DG on lanseerannut uuden esineille tulostamiseen soveltuvan tulostimen. Uusi monipuolinen VersaObject MO-240 toimii kahdeksalla värikanavalla ja tarjoaa 20 % laajemman väriavaruuden kuin CMYK-värit.

Roland esitteli myös uuden, tulostimen kanssa toimivan PrintAutoMate-ohjelmiston. Se toimii pilvipalveluna ja yhdessä Rolandin VersaWorks 6 RIP-ohjelmiston kanssa.

VersaObject MO-240 -tulostimen tulostusala on 610×458 mm. Esineiden maksimikorkeus on 204 mm ja sylinterien läpimitta 121 mm. Laitteeseen saa optiona pyörivän akselin.

Tulostimen nopeus perusmoodissa on 2,07 neliömetriä tunnissa. Laitteella voidaan tuottaa kiiltävää tai mattaa pintaa mukaan lukien 3D-kohotehosteet, jotka toteutetaan Rolandin EUV5-väreillä. Väreissä mukana ovat oranssi, punainen ja valkoinen.

Tulostin soveltuu tiedotteen mukaan painamiseen muoville, paperille, nahalle, puulle ja primerin kanssa myös lasille ja metallille.

Array
Share: