Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Painaminen ja viimeistely samassa B1-digipainokoneessa

24.10.2022 08:00Uutiset » Laitteet
AlphaJet on vesipohjaisilla pigmenttiväreillä ja UV-väreillä toimiva mustesuihkupainokone, joka painaa kaksipuoleisesti arkille. Kuva: Konica Minolta.

Konica Minoltan osaomistama MGI Digital Technology on tuonut markkinoille AlphaJetin. Se on tiedotteen mukaan maailman ensimmäinen B1+ koon digitaalinen mustesuihkupainokone, jossa päästään tulostuksesta viimeistelyyn yhdellä kertaa.

Yhtenäinen tuotantoprosessi yksinkertaistaa digipainamista.

AlphaJet on vesipohjaisilla pigmenttiväreillä ja UV-väreillä toimiva mustesuihkupainokone, joka painaa kaksipuoleisesti arkille. Samassa linjassa on digitaalinen viimeistely, johon sisältyvät mm. ympäristöystävälliset UV-lakkaus ja foliointitekniikat. Kone on monipuolinen ja soveltuu pakkausten tekemiseen, kaupalliseen painamiseen ja julkaisujen painamiseen.

Koneessa voidaan käyttää päällystettyjä ja päällystämättömiä papereita, kartonkia ja synteettisiä materiaaleja, jotka ovat kooltaan B2–B1+. Paperin siirtojärjestelmä on patentoitu ja linjassa on automatisoitu värinhallinta. Koneen resoluutio on 1600 dpi ja nopeus parhaimmillaan 1800 B1-koon arkkia tunnissa.

AlphaJet-konetta esitellään Konica Minoltan osaamiskeskuksessa Pariisissa. Ensimmäisenä koneen on hankkinut pakkausalalla toimiva ranskalainen ISRA-yritys.

Share: