Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Yhteishyvä-lehti siirtyy myymäläjakeluun

16.3.2023 09:23Uutiset » Tuotteet ja palvelut
Yhteishyvä-lehti ilmestyy jatkossa neljä kertaa vuodessa ja sitä jaetaan myymälöistä. Kuva: SOK.

Yhteishyvä- ja Samarbete-lehdet siirtyvät myymäläjakeluun toukokuusta alkaen. Jatkossa kaikki S-ryhmän asiakasomistajat voivat ottaa lehden mukaansa ilmaiseksi S-ryhmän kaupoista ja ruoan verkkokaupasta kautta maan. Juuri ilmestynyt Yhteishyvän maaliskuun numero on viimeinen kotipostilaatikoihin jaeltu lehti.

Yhteishyvä on toukokuusta alkaen kaikkien asiakasomistajien saatavilla ja noudettavissa ostosreissulla Prismoista, S-marketeista, Saleista, Food Market Herkuista, Sokoksista sekä ruoan verkkokaupasta (S-kaupat).

– Lähes 120 vuoden ajan Yhteishyvä on inspiroinut ja tarjonnut miljoonille suomalaisille vinkkejä arkeen ja juhlaan sekä Suomen suosituimpia reseptejä. Suomalaisten arjen ja median käytön digitalisoituessa elämme ajassa mukana. Vahvistamme ja laajennamme kaupparyhmän digitaalista tarinankerrontaa, sanoo mediajohtaja Päivi Anttikoski S-ryhmästä.

Tiedotteen mukaan Yhteishyvän myymäläjakeluun siirtyminen on osa laajempaa S-ryhmän oman median ja kanavien kehitystyötä. S-ryhmässäkin on selvitetty asiakasomistajien mediankäyttöä: suomalaisten arjen ja median kulutuksen digitalisoituessa kaupparyhmässä satsataan digikanavien kehittämiseen. Jakelumuutokseen vaikuttavat myös kustannus- ja ympäristöseikat.

Yhteishyvä-lehti ilmestyy jatkossa neljä kertaa vuodessa. Lehti on Suomen luetuimpia aikakauslehtiä. Sen lukijamäärä on 2,1 miljoonaa vuoden 2022 KMT-tutkimuksen mukaan.

Toinen suurilevikkinen asiakaslehti K-Ryhmän Pirkka siirtyi myymäläjakeluun syyskuussa 2020. Senkin saavat ilmaiseksi Pirkka-kortin haltijat.

Array
Share: