Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Xerox laajensi FreeFlow-ohjelmistojaan

30.10.2023 08:00Uutiset » Tuotteet ja palvelut
Xeroxin FreeFlow-ohjelmistoa käyttää mm. painotalo AlphaGraphics USA:ssa. Kuva: Xerox.

Xerox on laajentanut tuotannonohjauksen FreeFlow-ohjelmistoperhettään. Uusi FreeFlow Vision -ohjelmisto automatisoi painotalon tuotantodatan keräämisen ja seurannan. Tietoa voidaan kerätä reaaliajassa, ja se jalostuu hyvin visuaaliseen käyttöliittymään, joka on katsottavissa etänä verkossa.

Xeroxin mukaan Vision-ohjelmisto voi kerätä tietoa eri toimittajien laitteista ja tuottaa räätälöityjä raportteja datasta. Niihin kuuluu laitteiston yleinen mittausraportti (OEE). Dataa voidaan siirtää ohjelmistosta ERP, MIS ja työnkulkuohjelmistoihin.

FreeFlow Vision oli keskeisesti esillä Xeroxin osastolla Printing United -messuilla lokakuussa USA:ssa.

Uusi sopimus Fujifilmin kanssa

Xerox on Printweek-lehden mukaan tehnyt uuden sopimuksen Fujifilmin painotekniikan käyttämisestä Xeroxin digipainokoneissa. Fujifilm Business Innovation -yksikkö on lehden mukaan Xeroxin suurin teollinen yhteistyökumppani ja toimittaa tekniikkaa Xeroxin aloitustason, keskitason ja high-end tuotantolaitteisiin. Niihin kuuluvat mm. Iridesse ja Versant laitteet.

Xeroxin ja Fujifilmin yhteinen tuotantoyhtiö Fuji-Xerox oli aiemmin tekniikan toimittaja, mutta yhteisomistus purettiin 2019, kun Fujifilmin ostotarjous Xeroxista raukesi. Fujifilm on sen jälkeen jatkanut teknologiayhteistyötä Xeroxin kanssa.

Share: