Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Vuoden parhaat aikakauslehtikannet yleisöäänestyksessä

17.3.2023 10:53Uutiset » Tuotteet ja palvelut
Äänestyksessä ovat mukana mm. Alkon asiakaslehti Etiketti ja viiniharrastajien Viinilehti. Kuvat: Aikakausmedia.

Aikakausmedian järjestämässä Editkilpailussa yleisö valitsee Vuoden aikakauslehtikannen. Kansiäänestys on käynnissä 1.–31. maaliskuuta. Kolme eniten ääniä saanutta kantta julkistetaan huhtikuussa ja voittaja julkistetaan toukokuussa järjestettävässä Editgaalassa.

Editkilpailun Vuoden aikakauslehtikansi -sarjan yleisöäänestykseen valittiin 64 kilpailuehdotuksen joukosta kymmenen tuomariston suosikkia. Ehdokkaissa on mukana kahdeksan yleisölehden kantta, yksi asiakaslehden ja yksi ammatti- ja järjestölehden kansi. Kannet yleisöäänestykseen valitsivat Studio Behmin yrittäjä, AD ja kuvittaja Niina Behm, AD, graafinen suunnittelija ja kuvittaja Antti Kyrö, kuvittaja Tuomas Kärkkäinen sekä Tekijä-lehden graafinen suunnittelija Emilie Uggla.

– Kansikilpailun taso oli tänä vuonna kova, ja kärkikymmenikköön nousi visuaalisesti ja tekstisisällöiltään eri tavoin houkuttelevia kansia. Joukossa on oivaltavia kuvituksia, herkullisia lifestyle-asetelmia ja raikkaita henkilökuvia. Ajan henki näkyy esimerkiksi monipuolisena naiskuvana, Aikakausmedian markkinointipäällikkö Outi Itävuo sanoo.

Vuoden aikakauslehtikansi -sarja oli tänä vuonna Editkilpailun suosituin. Sarja on ollut mukana kilpailussa vuodesta 2011. Kansiäänestys löytyy täältä.

Array
Share: