Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Uusia värejä vastuulliseen pakkauspainamiseen

24.8.2023 10:31Uutiset » Tuotteet ja palvelut
Hubergroup esittelee Labelexpo-messuilla kolmea värisarjaa pakkauspainamiseen. Kuva: Hubergroup.

Globaali värien valmistaja Hubergroup on kehittänyt uusia entistä ympäristöystävällisempiä värejä, jotka soveltuvat hyvin pakkauspainamiseen fleksossa tai offsetissa. Yhtiö esittelee kolme eri värisarjaa Labelexpo Europe-messuilla syyskuussa.

Hubergroup esittelee tiedotteen mukaan messuilla laajaa palveluvalikoimaansa sekä kolmea innovatiivista värisarjaa fleksopainamiseen. UV-värisarja iray on näistä uusin. Se korvaa NewV-värisarjan. Iray on kokonainen värijärjestelmä, joka sopii elintarvikepakkauksiin ja tarjoaa korkean naarmun keston, hyvän tarttuvuuden, matalat hajuarvot ja hyvän väripeiton. Värit ja lakat toimivat hyvin kierrätyksen värien poistossa.

Esillä on myös modulaarinen vesipohjainen Hydro-X värijärjestelmä, joka soveltuu moniin tarkoituksiin fleksopainamisessa ja offsetissa. Kolmas esiteltävä sarjan on liuotinpohjainen Gecko-värisarja, joka sopii moniin tarkoituksiin ja tarjoaa entistä vastuullisempia vaihtoehtoja.

Offsetpainamiseen uusia vaihtoehtoja

Hubergroup on tänä vuonna julkistanut myös muita uusia värisarjoja, jotka soveltuvat offsetpainamiseen. Helmikuussa lanseeratut MGA Food News ja MGA Evolution ovat mineraaliöljyvapaita alhaisen migraation värejä, jotka soveltuvat paperipakkausten painamiseen coldset ja heatset -tekniikoilla.

Yhtiö on myös lanseerannut Eco Perfect Dry -värit offsetpainamiseen. Mittavan kehitystyön ansiosta uusi väri kuivuu erittäin nopeasti ja on luontoystävällinen koostumukseltaan. Se vastaa Cradle to Cradle Silver -tasoa.

Array
Share: