Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Uusi äänilehtisovellus tarjoaa laatujuttuja

30.10.2023 07:00Uutiset » Tuotteet ja palvelut
Mimmit sijoittaa -median perustaja Pia-Maria Nickström on perustanut uuden yrityksen, audiopalvelu Briifin. Kuva: Mimmit/Mona Salminen.

Viime vuonna perustettu startup-yhtiö on lanseerannut Briif-nimisen äänilehtisovelluksen. Se tarjoaa kuukausimaksulla laatujournalismia uusille yleisöille. Palvelussa on kuunneltavissa esimerkiksi Trendin, Kauppalehti Option, Tekniikan Maailman ja Suomen Kuvalehden juttuja.

Uudessa sovelluksessa on Aikakausmedian uutisen mukaan nyt mukana 18 lehteä, joista valtaosa on aikakauslehtiä. Lehdet eivät ole palvelussa kuunneltavissa kokonaan, vaan tarjolla on kuratoituja audiomuotoisia juttuja erilaisista teemoista, kuten taloudesta, viihteestä ja politiikasta.

– Aikakauslehtien hyvät jutut ovat usein eri maksumuurien takana. Briifissä tämä ongelma on taklattu ja käyttäjä pääsee kuuntelemaan kaikkien mukana olevien lehtien juttuja yhdellä kuukausimaksulla. Haluamme tarjota kuluttajille erityisesti kiinnostavia ja ajattomia aikakauslehtijuttuja, emme niinkään pyri olemaan uutissovellus, Briif-startupin toimitusjohtaja ja Mimmit sijoittaa -mediasta tunnettu Pia-Maria Nickström sanoo Aikakausmedian uutiskirjeessä.

Sovelluksen tavoitteena on saada uusia yleisöjä ja erityisesti nuoria laatujournalismin pariin, tuoda kuuntelijoille luotettavaa tietoa sekä tarjota parempi ja sivistävämpi tapa täyttää arjen mikrotaukoja. Sovellus on suunnattu erityisesti 25–35-vuotiaille, jotka eivät tykkää lukea, mutta kuluttavat ahkerasti äänikirjoja ja podcasteja.

Uutta 11,90 euroa kuukaudessa maksavaa palvelua on kehitetty yhdessä testikäyttäjien kanssa. Kotimaisten aikakauslehtijuttujen lisäksi tarjolla on muutamien ulkomaisten lehtien kuten The Economistin ja Financial Timesin suomeksi luettuja juttuja.

Palvelun takana startup-yritys Briif Technologies Oy, joka on perustettu vuonna 2023.

Array
Share: