Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Unitedprint tarjoaa painolevyjä ja papereita painotaloille

22.6.2023 10:48Uutiset » Tuotteet ja palvelut
Unitedprint on suuri painotalo, joka toimii verkon kautta Euroopassa. Kuva: Unitedprint.

Eurooppalainen online-painotalo Unitedprint on käynnistänyt painotaloille suunnatun välityspalvelun. Yhtiö kertoo tarjoavansa painotaloille painopaperia ja painolevyjä edullisesti hyödyntämällä omia jopa 50 % markkinahintoja halvempia ostohintojaan.

Yhtiö kertoo helpottavansa tällä tavalla painotalojen hankintoja keskittyneillä tarjontamarkkinoilla.

Unitedprintin mukaan paperin ja levyjen valmistajat kertovat ennätysvoitoista samaan aikaan kun painotalot kärsivät materiaalipulasta ja valtavasta hintojen noususta.  Suurena ostajana Unitedprint pystyy helpottamaan tilannetta tarjoamalla hankkimiaan materiaaleja edullisesti. Palveluun sisältyy päällystettyjä ja päällystämättömiä papereita arkkeina ja rullina. Kaikki paperit oat PEFC-sertifioituja ja soveltuvat digitaaliseen sekä offsetpainamiseen. Myös korkealaatuiset painolevyt kuuluvat valikoimaan.

Unitedprint toimii myös print24 ja eaysyprint-brändeillä. Yhtiö kertoo, että se on yksi Euroopan johtavista online-painotaloista. Yhtiö työllistää yli 500 työntekijää ja toimii 22 maassa. Yhteistyökumppaneista verkkosivuilla mainitaan DHL, Fedrigoni, Sappi, Koenig & Bauer ja HP.

Array
Share: