Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Sanoma ostaa taksintilauspalvelu Valopilkun

27.2.2023 13:42Uutiset » Tuotteet ja palvelut

Valopilkku-palvelua on mainostettu mm. autoteippauksilla. Kuva: Taksi Helsinki.

Valopilkku on yksi Suomen tunnetuimmista taksintilaussovelluksista. Sanoma Media Finland on viime vuosina investoinut palvelun kasvuun sen mainonnan kumppanina. Nyt Sanoma ostaa Taksi Helsingiltä koko Valopilkku Oy:n ja sen liiketoiminnan.

Valopilkku-sovellus tarjoaa tiedotteen mukaan helpon ja nopean tavan tilata taksin kaikkialla Suomessa. Valopilkku on nopeassa ajassa noussut yhdeksi tunnetuimmista taksintilaussovelluksista, ja sillä on käyttäjiä ympäri Suomen. Kumppaneina Valopilkussa ovat paikalliset ja luotettavat taksin välitysyhtiöt, autoilijat sekä kuljettajat.

Sanoma Media Finland ostaa Taksi Helsingiltä koko Valopilkku Oy:n ja sen liiketoiminnan. Sanoma jatkaa Valopilkun aktiivista kehittämistä ja markkinointia. Sanoma on toiminut Taksi Helsingin kumppanina palvelun markkinoinnissa ja mainonnassa.

– Haluamme edelleen rakentaa luottamusta ja helppoutta taksilla liikkumiseen. Kehitämme jatkuvasti sovellusta taataksemme mahdollisimman sujuvan digitaalisen kokemuksen taksin tilaamisesta, jossa merkittävänä tekijänä on matkan helppo maksaminen tolkullisella kiinteällä hinnalla, kommentoi Sanomalla digitaalisten kuluttajapalvelujen kehittämisestä vastaava Timo Rinne.

Array
Share: