Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Raflatac käyttää vain sertifioituja papereita

11.1.2024 08:00Uutiset » Tuotteet ja palvelut
UPM Raflatac käyttää nyt vain metsäsertifioituja papereita etikettien ja tarrojen taustapapereina sekä release liner-papereina. Kuva: UPM Raflatac.

Kaikki UPM Raflatacin hankkima tarramateriaalien pinta- ja taustapaperi on nyt sertifioitua tunnetun metsäsertifiointijärjestelmän mukaisesti. Ainoastaan sertifioidun paperin käyttäminen tarramateriaaleissa on yksi UPM Raflatacin vuoden 2030 vastuullisen hankinnan- ja ilmastotavoitteista. Tämä tavoite saavutettiin nyt kuusi vuotta etuajassa.

UPM Raflatacin tiedotteen mukaan nopeasti muuttuva sääntely-ympäristö kasvattaa yritysten paineita parantaa raaka-aineidensa jäljitettävyyttä ja vastuullisia hankintakäytäntöjä. Hankkimalla ainoastaan paperia, joka on sertifioitu FSC- tai PEFC-hyväksyttyjen metsäsertifiointijärjestelmien mukaisesti, yritys tukee asiakkaitaan saavuttamaan vastuullisen hankinnan tavoitteensa.

– Vuoden 2030 tavoitteemme saavuttaminen näin hyvissä ajoin on merkittävä virstanpylväs, joka ei olisi onnistunut ilman tavarantoimittajiemme tukea ja tiivistä yhteistyötä heidän kanssaan sekä työntekijöidemme intoa ja sitoutumista. Metsäsertifiointi on tärkeä osa vastuullisen hankinnan lähestymistapaamme toimittajien arvioinnin ja kehitystoiminnan, jatkuvan riskien seurannan ja hallinnan lisäksi, sanoo Maria Seppälä, UPM Raflatacin hankintajohtaja.

UPM Raflatacin päämääränä on olla ensimmäinen fossiilisista raaka-aineista riippumaton tarramateriaaliyhtiö.

Array
Share: