Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Projektiuutisten viimeinen lehti ilmestyi

22.11.2023 08:02Uutiset » Tuotteet ja palvelut
Viimeinen painettu Projektiuutiset sisälsi 100 sivua. Kuva: RPT Byggfakta/Mikael Lindén.

RPT Byggfakta Oy:n julkaiseman, kiinteistö- ja rakennusalan asiantuntijoille suunnatun Projektiuutiset-ammattilehden viimeinen numero ilmestyi 29.11.2023. Lehden ensimmäinen numero ilmestyi syksyllä 1988.

Kuusi kertaa vuodessa ilmestynyt Projektiuutiset on esitellyt näyttävästi ja asiantuntevasti Suomen merkittävimpiä vastavalmistuneita rakennushankkeita. Lehti sai valmiiksi 36 vuosikertaa, mikä on merkittävä saavutus ammattilehdeltä, joka ei ole minkään järjestön lehti. Lehden tekemisen kulut on katettu aina ilmoitustuotoilla artikkeleiden journalismista tinkimättä.

– Projektiuutisten vuosikerrat ovat historiallista suomalaisen rakentamisen dokumentointia, RPT Byggfakta Oy:n toimitusjohtaja Sampsa Seppälä toteaa.

Seppälä mainitsee Projektiuutisten painetun lehden lopettamisen syiksi median digitalisoitumisen sekä ilmoitusmyyntiin merkittävästi vaikuttaneen epävarmuuden rakentamisen markkinassa jo muutaman vuoden ajan. Projektiuutiset-brändi jatkaa kuitenkin elämäänsä projektiuutiset.fi-sivustolla.

Array
Share: