Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Papyrus tarjoaa uusia kartonkilaatuja

26.9.2023 08:54Uutiset » Tuotteet ja palvelut
Gmund Used on valmistajan mukaan poikkeuksellisen kestävä kierrätyspaperi, joten se sopii hyvin pakkauksiin. Kuva: Papyrus.

Paperitukkuri Papyrus on laajentanut kartonkivalikoimaansa kolmella uudella kartonkilaadulla. Niistä löytyy painettavia materiaaleja kyltteihin ja mainoksiin sekä kortteihin, kansiin ja pakkauksiin. Uutta ovat myös kierrätysmateriaalista tehdyt värilliset paperit ja kartongit.

Ruokapakkauksiinkin on nyt uusi kartonkilaatu. Kartongit soveltuvat offset-, UV-offset- ja silkkipainatukseen.

Papyruksen tarjoama Oppboga Excellent on monikerroksinen, kolmeen kertaan päällystetty mainospahvi, jossa on valkoinen etupuoli ja tausta. Se on erittäin bulkkinen kartonki, jolla on korkea jäykkyys. Kartonki sopii erityisesti kyltteihin ja mainoksiin.

Crescendo C2S on valkoinen sellukartonki, jonka molemmat puolet on kahteen kertaan päällystetty. Erinomainen bulkki ja jäykkyys yhdistyvät tässä kartongissa korkeaan valkoisuuteen. Kartonki sopii kortteihin, kansiin ja pakkauksiin.

Ruokapakkauksiin Papyrus tarjoaa nyt Accurate Freeze Grease lll -pakkauskartonkia. Sen pigmentoidulla taustapuolella on barrier-käsittely, joka suojaa kosteudelta ja rasvalta. Valkoinen etupuoli on kahteen kertaan päällystetty.

Kokonaan kierrätysmateriaalista valmistettu Gmund Used -paperilla on jo historia markkinoilla ja nyt se on saatavana 10 uudessa värissä, joissa on valmistajan mukaan kaunis murrettu sävy ja mattapinta. Paperi sopii erityisesti pakkauksiin, kasseihin, esitteisiin, foldereihin, postituksiin, kansiin ja onnittelukortteihin.

Array
Share: