Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Messuosasto syntyi tekoälytaiteen avittamana

12.12.2023 17:05Uutiset » Tuotteet ja palvelut
Mediateko-yhtiöllä oli näyttävä osasto Nordic Business Forum -tapahtumassa. Kuva: Mediateko/Samuli Kuittinen.

Ulkomainosyhtiö Mediateko rakensi näyttävän messuosaston Nordic Business Forum 2023 -tapahtumaan. Sen suunnittelussa ja toteuttamisessa olivat mukana tekoälytaiteilija Antti Karppinen sekä moniosaaja Grano.

Mediateko ja sen tytäryhtiö Supervisual sekä tekoälytaiteilija Antti Karppinen yhdessä Granon kanssa yhdistivät voimansa Nordic Business Forum 2023 -tapahtuman messuosaston luomiseen. Grano oli mukana suunnittelemassa ja toteuttamassa näyttävää messukokonaisuutta.

Mediateko ja Grano olivat molemmat kumppaneita tapahtumassa. Mediateko päätti tehdä näyttävän osaston, jonka toteutti sitten Grano.

– Head of Production Samuli Hintikka dSign Vertti Kivi & Co:lta suunnitteli kokonaisuutta tiiminsä kanssa ja suunnitelman valmistuessa mukaan tuli tekoälytaiteilija Antti Karppinen. Pohdimme yhdessä ratkaisua, jotta saisimme lopputuloksesta sellaisen kuin suunnitelmissa oli. Suunnitelman veimme sitten Granolle. kertoo Mediateon kumppanuusjohtaja Teemu Kontkanen.

Grano sai valmiit materiaalit, joiden perusteella osasto tehtiin. Grano auttoi Mediatekoa ja Supervisualia messurakenteissa, kuten lattioissa, valoissa, tolpissa, sähköpistetilauksissa, ständeissä ja trusseissa. Lisäksi Grano valmisti suuren kankaan osastolle.

Osasto sai Kontkasen mukaan kaikin puolin positiivista palautetta.

Array
Share: