Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Kehitys-Utveckling-lehti jälleen vuoden Oma Media

27.11.2023 08:26Uutiset » Tuotteet ja palvelut
Kehitys-Utveckling-lehti voitti Oma Median lehtikilpailun 2023. Kuvassa lehden uusimpia kansia. Kuva: Ulkoministeriö.

Oma Media 2023 -arviossa parhaina organisaatiomedioina palkittiin ulkoministeriön Kehitys-Utveckling-lehti ja Finnfundin vuosikertomus. Oma Media -arvion järjestää ProCom – Viestinnän ammattilaiset ry.

Vuoden 2023 Oma Media -kilpailun voiton vei toistamiseen ulkoministeriön Kehitys-Utveckling-lehti. Edelliskerran lehti voitti Oma Media -kilpailun vuonna 2021. Tuomariston mukaan Kehitys-Utveckling-lehden formaatti on tarkkaan mietitty ja sen konsepti on monipuolinen. Lehti on korkeatasoinen, uskottava ja laadukas. Kehitys-Utvecklingin ulkoasu tekee lukukokemuksesta elämyksellisen.

Finnfund voitti vuosikertomusten kilpailun tasapainoisella kokonaisuudellaan ja graafisesti tasokkaalla ulkoasullaan. Organisaation toimintaan on sisäänrakennettu kestävän kehityksen ja globaalin oikeudenmukaisuuden lisääminen, mikä näkyy vuosikertomuksessa. Tuomariston mukaan Finnfund lunastaa vuosikertomuksessaan toimintansa asettamat suuret odotukset.

Oma Media -arviossa oli mukana tänä vuonna verkkosivuja, lehtiä sekä yksi sosiaalisen median kanava, monimediakokonaisuus ja intranet. Vuosikertomukset kilpailivat omassa sarjassaan. Tuomariston puheenjohtaja Raine Tiessalon mukaan vuoden 2023 Oma Media -arvioon osallistuneet mediat vaikuttivat edellisvuosia laadukkaammilta.

– Se saattaa kertoa siitä, että laadukkaan viestinnän merkitys organisaation strategisena voimavarana on ymmärretty ylintä johtoa myöten. Organisaation tekeminen ja merkitys voidaan tehdä selväksi ainoastaan viestinnän avulla, Tiessalo arvioi.

Tuomaristo antoi kunniamaininnat kolmelle medialle. UPM:n Griffin Forum -intranet sai kunniamaininnan käyttäjälähtöisyydestään. Era Content Oy:n Kemia-Kemi-lehti ansaitsi kunniamaininnan laadukkaasta sisällöstään. Isännöintiliiton Isännöinti-lehti sai vaikuttavan median kunniamaininnan.

Vuosikertomusten sarjassa tuomaristo antoi myös kunniamaininnan kolmelle vuosikertomukselle. Kuusakosken vuosikertomus sai kunniamaininnan onnistuneesta kokonaisuudesta. Vastuullisen vuosikertomuksen kunniamaininnan sai Sitowise. Lindströmin vastuullisuusraportti sai puolestaan visuaalisen kokonaisuuden kunniamaininnan.

Array
Share: