Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Innovaatiot ja kestävä kehitys Mimakin Drupa-teemoja

15.4.2024 15:28Uutiset » Tuotteet ja palvelut

Mimaki esittelee Drupassa innovaatioita ja avauksia, joilla tähdätään painoalojen tulevaisuuden varmistavaan kestävään kehitykseen suurkuvatuotannossa ja tekstiilien valmistuksessa. Nähtävillä on erityisesti ympäristöä säästävää UV-tulostustekniikkaa ja automatisoitua tuotantoa.

Mimakin mukaan sen edistyksellinen UV-tulostustekniikka vähentää energian kulutusta, minimoi VOC-päästöt ja tuottaa vähemmän jätettä. Messuilla esillä on mm. äskettäin lanseerattu UCJV330-160-tulostin. Laitteessa on sisäänrakennettu leikkuri ja se pystyy tuottamaan innovatiivisia 2.5D kohokuviotehosteita.

Osastolla on myös JFX600-2513-tulostin sekä CFX-2513-leikkuri. Ne toimivat yhdessä suurena ja tehokkaana ison volyymin leikkuuratkaisuna.

Mimaki esittelee myös useita suoraan esineille tulostavia laitteita. Niistä UJF-6042 MkII e demonstroi 360-asteen tulostusta Kebab HS-laitteen avulla. Esinetulostuksessa käytetään myös robottikäsiä tuotannon automatisoimiseksi.

Tekstiilitulostuksessa Mimaki tuo esille DTF-tulostuskokonaisuutta TxF300-75-laitteella. Esillä on myös Neo-Cromato-prosessin avulla väreistä puhdistettuja polyesterikankaita, joihin oli painettu sublimaatiotekniikalla. Tämän prosessin avulla näitä kankaita saadaan kiertoon polttamisen sijasta.

Osastolla on myös JFX600-2513-tulostin sekä CFX-2513-leikkuri. Ne toimivat yhdessä suurena ja tehokkaana ison volyymin leikkuuratkaisuna.. Kuva: Mimaki.
Array
Share: