Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

HS uudistaa viikonvaihteen printtilehtien tarjontaansa

13.11.2023 13:45Uutiset » Tuotteet ja palvelut
HS:n viikonvaihteen printtilehtien valikoima uudistuu. Kuva: HS.

HS uudistaa marraskuun puolessavälissä lauantain ja sunnuntain printtilehtiään. Ne uudistuvat HS:n uutisen mukaan lukijoiden toiveiden mukaisesti entistä nautinnollisemmiksi, syvällisemmiksi ja visuaalisemmiksi. Tässä yhteydessä Torstai-liitteen sisältö siirtyy lauantain lehteen ja erillinen Nyt-liite lakkaa ilmestymästä printissä.

HS kuuli sekä digi- että printtitilaajia uudistuksen suunnittelun yhteydessä. Tutkimuksessa kävi ilmi, että viikonvaihteen sisällöiltä toivotaan etenkin nautinnollista syventymistä, uuden oppimista ja ymmärryksen lisäämistä. Synkkien uutisten vastapainoksi lukijat halusivat realistista, mutta toiveikasta journalismia, uusia näkökulmia sekä nykyistä näyttävämpää visuaalisuutta.

Nyt-liite oli aiemmin kokonainen populaarikulttuuriin keskittynyt lehti, joka ilmestyi noin 24 sivuisena. Maaliskuussa 2022 HS luopui tämän perinteisen liitteen julkaisemisesta ja Nyt-liitteestä tuli pelkästään tv-ohjelmista kertova liite.

Uudet Lauantai ja Sunnuntai-lehdet ovat uutisen mukaan näyttäviä ja aikakauslehtimäisiä. HS Visio ja Kuukausiliite jatkavat ilmestymistään erillisinä liitteinä lauantaisin.

Array
Share: