Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Granon digitaaliset näytöt saivat tunnustusta

2.8.2022 07:29Uutiset » Tuotteet ja palvelut
Grano aikoo laajentaa digitaalisten näyttöjen liiketoimintaansa myös ulkomailla, sanoo toimitusjohtaja Kimmo Kolari. Kuva: Grano.

Grano sai tunnustusta digitaalisten näyttöjen suurimmassa seminaaritapahtumassa European Digital Signage Summit 2022:ssa, joka pidettiin heinäkuun alussa Münchenissä. Grano noteerattiin yhdeksi Pohjoismaiden kiinnostavimmaksi yritykseksi Digital Signage -ratkaisutoimittajien joukossa.

Granon toimitusjohtaja Kimmo Kolari on tyytyväinen Granon saamasta tunnustuksesta, sillä Grano on laajentanut toimintaansa digitaalisiin näyttöihin vasta muutama vuosi sitten.  Yritys aikoo tehdä digitaalisten näyttöjen kautta uusia markkinavaltauksia Suomen rajojen ulkopuolelle.

Granon kokemuksen mukaan paperijulisteita ei voi korvata digitaalisilla näytöillä ilman mittavaakin toiminnan uudistamista.

– Jos paperijulisteet päivitettiin kerran kuussa, asiakkaat odottavat, että digitaalisten näyttöjen sisältöä päivitetään ja vaihdetaan huomattavasti useammin, jopa useita kertoja päivässä. Tässä markkinointiprosessin optimoinnissa me haluamme auttaa asiakkaitamme, ja olemme siinä onnistuneet. Siitä kertoo myös nyt saamamme tunnustus, Kolari toteaa.

Digitaalisten näyttöjen markkinalla on Euroopassa viisi isoa toimijaa, joista kaksi Pohjoismaissa. Näiden joukkoon Granolla on nyt kova halu.

Array
Share: