Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Grano jatkaa yhteistyötä HJK:n ja SUL:n kanssa

22.2.2023 10:41Uutiset » Tuotteet ja palvelut
Grano tulee olemaan näkyvästi mukana SUL:n useissa urheilutapahtumissa vuonna 2022. Kuva: Grano.

Grano on sopinut yhteistyön jatkamisesta urheilutoimijoiden kanssa. Grano vastaa HJK:n Bolt Arenan ilmeestä ja mainospinnoista. Suomen Urheiluliiton kanssa on sovittu yhteistyöstä markkinointi-, mainos- ja näkyvyystuotteissa.

HJK:n ja Granon yhteistyön pääteema on vastuullisuus. Esimerkiksi kaikki Granon tuottamat mainospinnat ja Bolt Arenan ilmettä kohentavat ratkaisut toteutetaan hiilineutraalisti, toteaa HJK:n myyntijohtaja Esko Villman.

– Grano auttaa HJK:n kumppaneita Bolt Arenan mainossisältöjen toteuttamisessa. Varsinkin uusien kumppanien kohdalla Granon osaaminen mainospintojen tekijänä korostuu. HJK:lle on tärkeää, että Grano voi olla myös suoraan yhteydessä HJK:n kumppaneihin mainossisältöjen osalta. Se nopeuttaa ja helpottaa työntekoa, kun turhat välivaiheet jäävät pois. Lisäksi HJK:n kannalta on ensiarvoisen tärkeää, että Grano pystyy nopeallakin aikataululla reagoimaan kumppanien tarpeisiin, painottaa Villman.

HJK ja Grano ovat tehneet yhteistyötä jo pitkään, kertoo Granon liiketoimintajohtaja Harri Helén.

Grano näkyy Helsinki City Running Dayssä

Suomen Urheiluliitto (SUL) ja Grano ovat sopineet, että Grano jatkaa SUL:n yhteistyökumppanina ja on SUL:n virallinen yhteistyökumppani markkinointi-, mainos-, ja näkyvyystuotteissa.

– Olemme erittäin iloisia, että pitkä ja hyvin toiminut yhteistyö Granon kanssa saa jatkoa. Jatkamme Granon kanssa myös viime vuonna aloitettua työtä yleisurheilun fanikulttuurin edistämiseksi, sanoo SUL:n markkinointiyhtiö Track & Field Finlandin toimitusjohtaja Jari Töykkä.

Yhteistyön puitteissa Grano näkyy Suomen suurimmassa massajuoksutapahtumassa Helsinki City Running Dayssä, joka tuo juoksijat Helsingin kaduille toukokuun 13. päivä. Grano on esillä myös kotimaan suurissa televisioiduissa yleisurheilutapahtumissa Lahden Kalevan kisoissa, Turussa juostavissa viestinjuoksun SM-kilpailuissa ja viiden kilpailun Motonet GP -sarjassa.

Array
Share: