Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Grafian Vuoden Huiput 2023 käynnistyy

8.12.2023 08:21Uutiset » Tuotteet ja palvelut
Kilpailun ilmeestä vastaa tänä vuonna joensuulainen bränditoimisto Fabrik. Kuva: Grafia.

Luovan suunnittelun kilpailu Vuoden Huiput on käynnistynyt ja kilpailun ilme julkistettu. Kilpailun ilmeestä vastaa tänä vuonna joensuulainen bränditoimisto Fabrik. Kilpailun sisäänjättö alkaa 2.1.2024.

Vuodesta 1980 asti järjestetyn, suunnittelijoiden itsensä perustaman kilpailun tarkoituksena on nostaa esiin parasta suomalaista luovaa suunnittelua. Luovan alan kärkeä edustava, vuosittain vaihtuva tuomaristo pitää sisällään 65 suunnittelijaa ja ylituomarin, joka on tällä kertaa suunnittelija Laura Väinölä. Tuomariston valitsee Grafian hallitus.

– Vuoden Huiput -kilpailun visuaalinen identiteetti on aina aikansa kuva. Aidosti uutta luovat ideat ovat kautta historian syntyneet keskenään erilaisten ajatusten ja tekijöiden yhdistyessä. Nyt enemmän kuin koskaan, globaalit haasteemme tarvitsevat kuplautumisen ja poteroista huutelun sijaan moninaisia näkökulmia, jotka luovat uutta ajattelua. Diversiteetti on maailmaamme eteenpäin vievä voima. Vuoden Huiput -kilpailun visuaalinen identiteetti muodostuu tänä vuonna keskenään erilaisten maailmojen mielikuvituksellisista yhdistelmistä, kertoo Fabrikin luova johtaja VilleTimonen ja AD Markus Haataja.

Array
Share: