Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Fleksoon uusi prepress-toimittaja

6.9.2023 08:17Uutiset » Tuotteet ja palvelut
ECO3 on kehittänyt pakkausalan prepress-työhön Amfortis-ohjelmiston. Kuva: ECO3.

Fleksopainamisen markkinoille on tullut uusi prepress-ratkaisujen toimittaja. ECO3-yhtiö tarjoaa fleksopainamiseen uutta pilvessä toimivaa pakkausten esivalmisteluohjelmaa, kuvanlaadun parantamisohjelmistoa, fleksolaattoja ja laattojen tuotantolaitteita.

ECO3 on uusi yhtiö, joka syntyi vuonna 2022, kun Agfan Offset Solutions -yksikkö yhtiöitettiin ja sen omistajaksi tuli sijoitusyhtiö Aurelius. Yhtiö kertoo tiedotteessa olevansa johtavia offsetpainamisen prepress-tekniikan toimittajia maailmassa. Tuotevalikoimassa on painolevyjä, levytulostimia, ohjelmistoja ja painotarvikkeita. Nyt yhtiö on päättänyt tarjota osaamistaan myös fleksopainamiseen.

– Avoimien järjestelmiemme kokonaiskustannus on erityisen houkutteleva niille etikettipainajille, jotka harkitsevat esivalmistelun tuottamista omassa talossa turvautumatta ulkoisiin palvelujen tarjoajiin, sanoo yhtiön markkinoinnin johtaja Guy Desmet.

Yhtiö tarjoaa prepress-ratkaisujaan erityisesti etikettien tuottajille. Ratkaisuja esitellään ensi kertaa Labelexpo Europe -messuilla syyskuussa Brysselissä.

Array
Share: