Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Eeva-lehti menestyi Aikakausmedian Editkilpailussa

26.5.2023 08:03Uutiset » Tuotteet ja palvelut
Eeva-lehden kirjaklubi sai kiitosta monikanavaisesta toteutuksestaan. Kuva: Aikakausmedia.

Uudistunut Eeva-lehti ja ammattijärjestö JHL saivat Aikakausmedian järjestämässä Editkilpailussa tuplavoitot. Editgaalassa palkittiin aikakausmedia-alan vuoden 2022 parhaita tekijöitä ja toteutuksia 12 toimituksellisessa ja kolmessa markkinoinnillisessa sarjassa.

Yksi kilpailun uusista sarjoista oli Vuoden video tai audio aikakausmediassa. Siinä voiton vei Eeva-lehden kirjaklubi. Eevan kirjaklubi on virtuaalitapahtuma, jossa Eevan tekijät haastattelevat ajankohtaista kirjailijaa. Yleisö voi osallistua siihen verkon välityksellä. Jokaisesta tapahtumasta julkaistaan video, podcast ja printtijuttu, ja vuonna 2022 konsepti jalkautui myös Helsingin kirjamessuille. Tuomaristo kiitteli monikanavaista toteutusta, joka ottaa yleisön aidosti mukaan ja näyttää suuntaa kirjallisuuspodcastien genressä.

Eeva sai Editkilpailussa tuplavoiton, sillä se palkittiin myös vuoden 2022 parhaana yleisömediana.

Vuoden uudistaja aikakausmediassa -sarjassa palkitaan tekijöitä, jotka ovat uudistaneet alaa ja kehittäneet kaupallisesti menestyviä medioita. Sarjan voitti ompelulehti TAUKO Magazinen toimitus, jonka luoma englanninkielinen lehti on tuomariston mukaan kunnianhimoinen, kaunis ja toimiva.

Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL:n Kyllä joku hoitaa -mainoskampanja sai voiton sekä Vuoden aikakauslehtimainos- että Vuoden aikakausmediakampanja -sarjassa. Tuomaristoon vaikutuksen teki se, että tunteisiin vetoava toteutus pysäyttää ja kertoo oleellisen jo ensivilkaisulla. Vaikka vain käsineet näkyvät, keskiössä on ihminen.

Kaikki Editkilpailun voittajat, tekijät ja toteutuksen löytyvät täältä.

Array
Share: