Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Editkilpailussa parhaat aikakauslehtikannet

5.3.2024 08:00Uutiset » Tuotteet ja palvelut
Parasta aikakauslehtikantta voi äänestää Editkilpailun sivustolla 31.3. saakka. Kuva: Aikakausmedia.

Editkilpailussa palkitaan vuosittain aikakausmedia-alan onnistumisia toimituksellisissa ja markkinointi-sarjoissa. Vuoden aikakauslehtikansi on ollut perinteisesti kilpailun suosituin sarja, niin tänäkin vuonna Yleisö saa valita hienoimman aikakauslehtikannen kymmenen finalistin joukosta.

Yleisöäänestykseen valittiin 67 kilpailuehdotuksen joukosta kymmenen tuomariston mielestä parasta kantta. Ehdokkaiden joukossa on niin yleisölehtiä, ammatti- ja järjestölehtiä kuin yksi asiakaslehtikin.

Ammattilaisten valitsemissa kansissa näkyi tänä vuonna yllättävän vähän tunnettuja henkilöitä, mutta yksi ajankohtainen superpari kuitenkin. Otsikoille oli jätetty runsaasti tilaa ja niitä oli melko maltillisesti myös irtonumeromyynnissä olevissa lehdissä. Myös kuvituskansia, asetelmallisia valokuvakansia ja eläinkansia on finalistien joukossa.

– Kansi on äärettömän tärkeä osa aikakauslehteä, sillä sen perusteella lukija päättää, tarttuuko lehteen ja tutustuuko sen sisältöön. Tästä syystä sarjan varsinaisen voittajan päättävät lukijat, jotka saavat yleisöäänestyksessä kertoa, mikä kansi saisi heidät tarttumaan lehteen, sanoo Editkilpailusta vastaava Aikakausmedian markkinointipäällikkö Outi Itävuo.

Array
Share: