Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Antalis opastaa PVC:n käytöstä suurkuvassa

17.10.2023 10:23Uutiset » Tuotteet ja palvelut
Antalis tarjoaa mm. uutta PVC-vapaata Coala PP Stick -materiaalia teippauksiin. Kuva: Antalis UK.

PVC on materiaali, jonka ympäristövaikutuksista käydään paljon keskustelua visuaalisen viestinnän suunnittelijoiden ja käyttäjien parissa. Koska asia ei ole mustavalkoinen, Antalis on selvittänyt sitä ja laatinut asiakkailleen oppaan PVC:n käytöstä suurkuvatulostuksessa.

Antalis Oy:n myyntijohtaja Esa Silvennoinen sekä Visual Com -liiketoiminnasta vastaava Christer Carlsson kertovat saavansa paljon kysymyksiä PVC:stä ja sen vaihtoehdoista suurkuvatulostuksessa. Antaliksella onkin kerätty asiasta paljon tietoa ja tehty PVC-opas, jonka voi ladata Antaliksen verkkosivuilta. Silvennoinen vastaa myynnin tehostamisesta Antaliksen Nordic & Baltics -alueella sekä Antalis Oy:n paperien ja suurkuvatuotteiden myynnistä.

Oppaassa kerrotaan mm. siitä, mitä PVC on ja miten se materiaalina vaikuttaa ympäristöön elinkaarensa aikana. Oppaassa on tietoa PVC:n tuotannosta ja kierrätyksestä. Opas pyrkii vastaamaan siihen kysymykseen, onko PVC:n käyttö järkevää asiakkaan projektissa vai ei. Ja miten valitaan oikea materiaali display-kartonkiin, opasteisiin sekä tulostus- ja erikoistarroihin.

Array
Share: