Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Antalikselle uusia suurkuvabrändejä

10.1.2024 08:00Uutiset » Tuotteet ja palvelut
Antalis tarjoaa nyt asiakkailleen kahta rullaleikkureiden sarjaa: Summa S One ja Summa S Class 3. Kuva: Antalis.

Antalis laajentaa suurkuvatuotteidensa valikoimaa. Antalis on nyt Summa-rullaleikkureiden ja Avery-suurkuvamateriaalien jälleenmyyjä Suomessa.

Summa on tunnettu innovatiivisten leikkureiden valmistaja. Antalis voi nyt tarjota asiakkailleen kahta rullaleikkureiden sarjaa: Summa S One ja Summa S Class 3. Molemmat sarjat on tiedotteen mukaan suunniteltu vankan luotettavuuden ja erinomaisen asiantuntemuksen perustalle. Niissä on korkealaatuista suunnittelua ja edistyksellisintä leikkuutekniikkaa, jotka tuottavat huippuluokan leikkuutarkkuutta tulostettuun grafiikkaan.

Avery Dennison Graphics and Reflective -tuotteet puolestaan tarjoavat teippaajille, tulostus- ja painotaloille sekä suunnittelijoille laajan valikoiman materiaaleja ja ideoita, joiden avulla voidaan luoda vaikuttavaa ja informatiivista brändi- ja yritysidentiteettiin liittyvää viestintää tai grafiikkaa.

Antaliksen suurkuvien liiketoiminnasta vastaava Christer Carlsson iloitsee kattavasta Avery-tuotteiden valikoimasta.

– Nyt voimme tarjota asiakkaillemme kattavasti materiaaleja kaikkeen huomiota herättävään visuaaliseen viestintään. Erityisen iloinen olen Averyn PPF-tuotteista. Ja jos jotain Avery-tuotetta ei löytyisikään varastovalikoimastamme, se saadaan sinne lisättyä, lupaa Carlsson.

Myös Summa-rullaleikkurit täydentävät Carlssonin mukaan hienosti suurkuvatuotteiden valikoimaa.

Array
Share: